Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 13:28 pocaunek ;)
now iecie taką akiete postanowiłam przeprowadzić =)
jak wolicie się całowac =) akieta podzielona na płci (wiec uważajcie) więc jak z otwartymi czy z zamkniętymi oczami?
bo statystycznie biorąc kobiety bardziej wolą z zamkniętymi ponieważ: "...zamknięcie oczu pozwala działać wyobraźni w momencie przeżywania pocałunku." natomiast mężczyźni "...dla których istotne są wrażenia wzrokowe odkrywają, że spoglądanie na partnerkę wzmaga ich własne pożądanie." no więc przeprowadzimy sobie małą ankietę .
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja wole z zamkiętymi, wtedy bardziej biora góre emocje oraz inne zmysły, bardziej zwracam uwage na przyjemność, a jak patrze to mnie to jakos rozprasza z zamknietymi jest bardziej tajemniczo ale moj mężczyzna woli z otwartymi wiec cos w tym jest ze faceci wola z otwartymi
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 17:23
tak amsz racje naczytałam się tych głupot =D ale nie tylko ^^ hyhy a tam nawet przydatne rzecyz som no =P i masz sliczny awuś awuś z jednej z okładej Cradle OF Filth ^^ ja sysko wim =*
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 18:26
Nom ja tez z zamkniętymi... hehe miałam kiedys na wakacjach to pierwszy pocałunek był świetny:)
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 18:28
Hehehe ta strona.. no takie bzdety:) dla pokemoniastych nastolatek...