zaznaczylam lato ,ale każda pora roku jest ciekawa, no bo co to by było /Boże Narodzenie bez śniegu ??????? W lecie najbardziej lubie że są wakacje można jeździć nad wodę i opalać sie
Ja najbardziej lubię wiosnę...chociaż tegoroczna jesień bardziej mi się podoba:) zima... jeśli jest (zwłaszcza puszysty i obfity, lub taki na śnieżki fajny ) śnieg, bo pluchy nie nawidzę... Lato też fajnie tylko że mi zawsze jest ciepło (a jak jest mi zimno, to naprawde musi być zimno:P wczoraj w szkole ja wychodze bez kurtki, koleżanka ma 3 bluzy i gruba kurtę jej zimno, a mi ciepło ^^ oczywiście potem się ubrałam bo zaczęło wiać:<) a w tedy ledwo wytrzymuję
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 09 Lis, 2004 11:52
Taka ciekawostka( bo niektórzy piszą, że lubią dane pory roku za wakacje):
W Niemczech są ferie jesienne, zimowe, wiosenne i letnie Zawsze po dwa tygodnie lub tydzień, a letnie wakacje mają miesiąc.
Za którym systemem jesteście ? Bo ja za polskim =]
ja najbardziej cieszę się z lata, są wakacje, można iśc na basen, jedzie sie nad morze, jest ciepło, poprostu w lecie jest full wypas (ale zacyniłam ) a zimę też lubie bo jest śnieżek i chodzimy z kumpelą na sanki
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 11:08
nie lubie jesieni bo jest tak szaro i ponuro za to lubie wiiosne bo wszystko rozkwita i jest tak pięknie lato też oczywiście fajniaste ale troche za długie wręcz. A zima no można sobie na saneczkach pojeździć
ja wolę mimo wszystko zimę zawsze myślałam nad latem i zimą, ale od paru lat uważam że zima jest lepsze bo tylko wtedy mogę się wyszaleś na mojej ukochanej desce snowboardowej!!! Jak ktoś grał w SSX3 to wie jakie to jest zaje*****
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?