| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Najlepsza reklama
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 07:26   Najlepsza reklama

Najlepsza i najgorsza reklama.
Przejdź na dół
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 11:19   

Najlepsza - reklama Sagem'a
Najgorsza - Wszystkie pozostale, z Vanishem na czele.
Powrót do góry
Noid
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 11:50   

Najlepsze to kiedyś były z Ideą POP oraz z Mountain Dew Wink
Najgorsze pczywiście Vanish i Cilit Bang Mr. Green
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 11:57   

A ja lubie Cilit Bang, przyjemnie az patrzec jak taka paskudna rdze itd. sie czysci i jeszcze ta zasniedziala moneta, ah Very Happy Szkoda tylko, ze to klamstwo Smile
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 13:55   

Muntain Drew- najlepsza, wszystkie oczywiście
Najgorsze-HEYAH, a szczyty debilizmu pobiła ta z kuciem ręki
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sporo reklam mi się podoba. Ale jak bym mial wymienić te najfajniejsze to wskazalbym na spoty reklamowe VW Golfa i Škoda Octavia. Za to nie podobają mi się zupelnie reklamy proszków Confused

Numer Gadu-Gadu
1141814
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mam ulubionej reklamy - zawsze staram się je omijać Wink
Ale powiedzmy ze lubię reklamę KinderBłeno i Sagema
A nienawidzę : ocziwiscie tych róznych proszków ( Vanish - ale chrzanish) i reklamę Baru - totalny niewypał
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wogóle, to jest ogłupiające! Człowiek sobie chce obejrzec spokojnie film, a tu ci puszczaja pół godzinne reklamy.. No normalnie horror..

Numer Gadu-Gadu
2902475
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aguSia90 napisał/a:
wogóle, to jest ogłupiające! Człowiek sobie chce obejrzec spokojnie film, a tu ci puszczaja pół godzinne reklamy.. No normalnie horror..

Z tym się zgadzam najzupełniej! Najbardziej wnerwiające jest to , że czasami ( najczęściej wieczorem) jest tak że na wszystkich kanałach lecą reklamy. Lub jakis film trwa 2 minuty i reklama , kolejne 10 minut , i reklama Mad Można oszaleć...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Raz jakiś fajny film leciał(bodajże na polsacie) i zaczęy się reklamy.. Wyskoczylam z pokoju, poszlam do kapieli, wracam do pokoju.. Jeszcze reklamy Wink .. oszaleć można.. Confused ja bym wogole byla przeciw tym reklamą wszystkim.. nie dość że są w gazetach, czasopismach i internecie to jeszcze w TV... Mad

Numer Gadu-Gadu
2902475
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na to akurat jest rada!oglądajmy tylko TVP1 i TVP2 Very Happy mądra jestem no nie Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 17:53   

Ja bym chyba na samych tych TV nie wytrzymała, ale jak Amelia leciał to bardzo miło mi sie oglądało... o wiele lepiej niż na polsacie czy TVN, ale na szczęście u nas się jeszcze nie zadomowiły reklamy bajerów na komórkę
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepsza- te nowe perfumy....zaraz zaraz.....touch of pink....czy jakoś tak.....to przez ten klimat... Razz

Najgorsza- ojoj duużo by wymieniać:cilit, domestos, vanish, siemensC65.......duuużo duużo więcej Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
raperka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najleprza: nokia
najgorsza: domestos

A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2923589
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 21:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie znoszę wszystkich reklam..ale szczególnie proszkow...tego calgon a najbardziej tekstu "Nie zdąze zaprowadzić Maciusia do szkoly ! Sad( " Biedny Maciuc ;((( ;p nie lubię też reklam komorek.. szczególnie Heyah ;/ hm..czego ja jeszcze nie lubię..biggrin potem jak se przypomne to dopisze;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu