W klasie mamy takie trzy dziewczyny Malwina,Angelika i Gośka. Dzisiaj Malwina powiedziała mi, że pytala się ich na początku roku szkolnego kto się najlepiej uczy. One odpowiedziały Marta, ale ona jest nawiedzona. No i sama już nie wiem, czy malwina chce przeciagnąc mnie na swoją stronę, czy one naprawdę tak powiedzialy?
Troche nie rozumiem..Malwina powiedziała ze Angelika i Gośka powiedziały że najlepiej się uczy Marta?? Ale Marta jest nawiedzona, tak?? Nawiedzona? W jakim sensie?
liltand Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:19
marta to jestem ja. No cóż nawiedzona, chyba dziwna szurnięta
Ale sugerujesz, że jeśli ktoś uważa, że jakaś osoba się lepiej uczy to jest bardziej lubiana ? Nie sądzę... (Sorry, ale mogłam nie zrozumieć celu twego postu).
Ostatnio zmieniony przez Naomi dnia Sob 06 Lis, 2004 18:53, w całości zmieniany 2 razy
Chyba młoda coś namieszałaś. Martę uważają, że jest nawiedzona bo się uczy najlepiej z klasy, a Femme Fatale napisała, że to pewnie dlatego, że jej zazdroszczą. Ja w żadnym poście nie widziałam żeby ktoś napisał, że jeżeli ktoś (czyli Marta) się lepiej uczy to jest bardziej lubiany. W przypadku Marty to chyba nie prawda.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...