Witam was.Mam takie pytanko.W dzień kiedy będę miała badania będę miała okres i będę musiała oddać mocz.Czy to że mam okres nie zmieni wyniku badań?
ewa Gość
Wysłany: Czw 01 Sie, 2002 13:14
W czasie okresu nie wykonuje się badania moczu, ponieważ wynik będzie niemiarodajny.
Takie badanie wykonuje się po dwóch dniach od zakończonego okresu.
Jak masz wypowiedz kogoś..to na samej gorze.. pisze : "Wysłany:....." i tam data pisze..
Odrazu nie będziesz jechany tylko upominany.. ale jak będzie to się czesto powtarzało to możesz dostać ostrzezenie.
P.S..ile masz lat ?? Bo na zdjeciu w avatarze to wygladasz mi na jakiegos faceta po 17;p A w tym linq w podpisie..8,7 lat..
A no właśnie Malvina. Mi on wyglada na 7-8 lat, bo nie więcej. Poza tym po stylu pisania i po kulturze, widać że jest nie doświadczony. Radzę nie słuchać jego rad, gdyż jeśli chodzi o dorastanie, na pewno nic o tym nie wie. To jest moje zdanie.
Nie traktujcie go tak ostro. Niektóre jego rady mogą być dobre a wy z góry zakładacie że jak mały i niedoświadczony to nic nie wie o tych sprawach. Chociaż sama nie wiem jak można nie wiedzieć gdzie jest data ostatniego posta. Przecież to się w oczy rzuca.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Cze
Wiecie znam tą stronę od jej poczatków Ewa własnie była na samym początku
CHciałam tylko powiedzieć że forum nalezy do ToI a Deg jest użytkownikiem też Adminem mianowanym przez ToJę
Właśnie,Ewa była na samym początku,napisała tylko jednego posta, poza tym nie każdy Super Moderator musi być krewnym Dega czy ToJi. Witamy nowego użytkownika. Na przyszłość-pytania co do forum zadajemy w dziale "O forum".
Wywalam do O FORUM, bo choć najpierw było tu pytanie na temat Dojrzewania, to rozmowa całkiem zmieniła kierunek.
Heh... Ewa - to postać która stworzyła ToJa - dla sprawdzenia rang itp. Tak samo jest z Krukiem - to w sumie również założony przez ToJę użytkownik.. A i jeszcze jedno - Ewa - to pewnia ciocia ToJi
Odrobinę inaczej... Ewa mama a Kruk tata. Ciocia to cisza. Założyłam im konta do testowania forum.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Nie traktujcie go tak ostro. Niektóre jego rady mogą być dobre a wy z góry zakładacie że jak mały i niedoświadczony to nic nie wie o tych sprawach. .
Przepraszam bardzo...ale ja nic nie napisałałam, że on jest niedoswiadczony...itp..;/ nie wtykaj mi słow ktore nie napisalam...to napisala mycha92..;]
Kinga..jakoś tak byle jak popatrzylam i tak jakos wyszlo =PP