Cześć jestem Marta przyjaciółka sami 10 niestety nie mam komputera więc jak będę mogła to przyjdę i pogadamy mieszkamy z sami10 w tym samym bloku ja mam 12 lat a ona 10 co prawda nie chodzimy do tej samej klasy ale to nie przeszkadza sami opowiadała mi że to jest naprawde fajne miejsce . Interesuję się zwierzętami i lubię czytać książki . Mam nadzieję że się zaprzyjaźnimy.
Może podzielisz się z nami swoimi skrytymi myślami które w sumie mają wszyscy
Chyba mnie nie rozumiesz...:> nie chce mi się wierzyć ze ta mindi10 to nie sami...mam takie odczucie że to ona
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 14:12
Praktycznie patrząc na to, ze sama Sami ma zakaz pisania, a koleżanka Mindi mimo iż jest 12-latką ma 10...a żeby uciec od IP to powiedziałą, ze jest z tego samego bloku nie chce mi się sprawdzać systemu i przeglądarki, ale podejrzewam, ze ta sama
Nom...Mi też się nie chce zbytnio w to wierzyć... PO PIERWSZE sami10 dostała ostatnie ostrzezenie wczoraj , po czym nie mogła w ogole pisać ,a dziś z tego samego kompa założyła nowe konto mindi10 Może źle myślę , ale na to wygląda ze to sami10 , chociaż...
hej witaj na forum (dajcie spokój dziefcynce ^^ jak cos to siem za kfilke dowiemy [za kfilke=za jakiś czas])
a teraz post właściwy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Elfka jaki śliczny Awuś awuś i jaki podpisik =****************** kocham Cie po prostu i mam ochote Cie ściskać =/ (czyżby ten awuś podpisik i podpis pod nickiem tak działa? )
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Weronika Gość
Wysłany: Sro 03 Lis, 2004 14:01
panienka - przeztań oftopicować - a może to IP z kawiarenki???