| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ach, te gryzonie...
Autor Wiadomość
Justysia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 15 Lip, 2004 14:20   Ach, te gryzonie... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam królika miniaturkę, ale jest dziki. Nazywa się Melania. Kiedyś wyszłam z nią na spacer, na pole. Zerwała się ze smyczy. Biegała bardzo szybko i nie mogłam jej dogonić, ale mój tata nakazał zachować spokój i dać jej pobiegać. No i wpadła do rowu. Całe szczęście, że ją wyciągnął, bo...
No, ale wszystko się dobrze skończyło.

Czy Wam też przytrafiła się jakaś przygoda z gryzoniem? Jeśli tak, to piszcie!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
zyrafka
Gość
PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 22:56   

mam koszatniczke.pewnego dnia gdy odrabiałam lekcje wypusciłam ja zeby pobiegała po pokoju.Po pewnym czasiewyszłam z pokoju zapominajac o niej.Ogladajac telewizor nagle coś spadło z 4.00 m schodów był to muj zwierzak. Chodził na 3 łapach. Teraz na szczescie jest cały i zdrowy.Ciesze się że nic mu się nie stało!!!
Powrót do góry
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 19 Lip, 2004 10:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnego dnia gdy wkładałam mojego chomika do klatki strasznie zapiszczałał okazało się żę przycięłam mu łapkę gdy zamykałam klatkę naszczęście nic mu się nie stało...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4973663
SEREK
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 08:18   

Ja kiedyś wypuśćiłem mojego choma a on mi wlazł pod kanape :( trzeba było podnosić kanape i go wyjąć bo on się bał ale na szczescie wszystko dobrze sie skoncylo
Powrót do góry
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moj pierwszy chomik 2 razy chyba znajdywal sie pod kanapa. Byl niezly-podnosil sobie daszek z akwarium (taki domek, ale juz moj 2 chomik dostal klatke, bo domek jest meczarnia), wylazil, spadal z mojego biurka Neutral i lazil po domu. Tak napewno musialo byc, bo domek stal na biurku i zawsze byl zamkniety dachem biggrin Mialam silnego i cfanego chomika biggrin A ten teraz, dzungarek, ma klatke, no nie? I juz sobie lapke zdarzyl wykrecic... Biedny... To dlatego, ze ta klatka ma za duze prety i nie moze sobie poradzic z wchodzeniem, dlatego juz mu zdarzylam polozyc papier na kratki, zeby sobie nic wiecej nie zrobil, ale ii tak mi go szkoda biedaczka, teraz ma lapke wykrecona... (nic sie nie dalo zrobic)

Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 16:41   

Ja miałam wiele chomików... Mogłabym o nich pracę magisterską napisać XD No więc... Chomiki mi wiele razy uciekały z terrarium [nie 3małam ich w klatkach po incydencie z zawinięciem się sierści jednego z chomiczków między pręgi. Płakałam jak dziecko. Ee... No, ja byłam wtedy dzieckiem Wink], królika miniaturke też miałam... Przegryzł kable, ale nic mu się nie stało. Obgryzał też tapety. Ale do czasu, kupiłam mu specjalną... Kostkę [? nie wiem jak to nazwać] i wtedy scierał sobie szkliwo. I każdy był wtedy zadowolony Wink
Powrót do góry
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 14:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedys wypusciłem mojego żłówia na podłogę i sobie tak chodził pewnego razu wlazł pod łóżko pietrowe i był problem z wyciagnieciem go ale jakoś sie udało jeszcze miałem jedną przygode z nim podniosłem go nad łóżkiem i może zrobiła to specjalnie albo nie ale nad poscielom zrzuciła zaopatrzenie i moja mam nie była zadowolon Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Odpowiedz do tematu