Mam tylko pytanie:
Jak w 6 klasie będzie rozmowa o miesiączkach to czy chłopacy też będą na lekcji czy kto inny powie im o ich sprawach????
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2004 15:30
Oni będą dowiadywać się z innych źródeł, bvo podejrzewam, że chodzi ci o WDŻ. Wtedy będziecie mieć oddzielnie, jak będzie rozmowa o miesiączce to oni pójdą np. do biblioteki, a jak będą rozmowy o męskich sprawach to wy wyjdziecie gdzieś, bynajmniej u mnie tak zawsze było.
Tavion Gość
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2004 18:39
Słyszałam, że WDŻ jest najczęściej ostatnią lekcją.
A więc raz macie wy (dziewczyny), a za tydzień chłopcy.
Nie jestem jednak pewna, ja tego nie miałam.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2004 21:53
Ja miałam tak,z enp. jak rozmiawialiśmy o rodzinie to wszyscy razem mieliśmy tą lekcję, a jak o dojrzewaniu to osobno, w tym tygodniu chłopcy, w następnym dziewczyny.
A jeśli chodzi o prelekcje z pielgniarką(czy tam z pania od Alwaysów) to dziewczyny mają tylko tą lekcję,chłopacy w tym czasie albo są w domu albo na innej lekcji.
Dzień dobry.
I ja tak miałem, że w sprawach dojrzewania kobiet grupa męska przychodziła na późniejszą godzinę i odwrotnie. Raczej nie będziecie mieli wszyscy razem.
Pozdrawiam
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 28 Paź, 2004 18:42
Sami , przed napisaniem jakiegoś postu najpierw pomyśl a pożniej napisz
A tak po za tym to lekcje WDŻ i te o dojrzewaniu zaczynają się we wszystkich szkołach od 6 klasy ??