Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sob 23 Paź, 2004 18:39
A dla mnie wszystkie pory roku są najlepsze.
Zaznaczyłam jesień, bo jesienią się urodziłam, dlatego darzę do niej szczególny sentyment.
Uwielbiam też zimę, ze względu na zimowe wypady na narty.
Wiosna jest piękna, bo myślę już o wakacjach .
A lato jest drugą moją ulubioną porą roku, zaraz po jesieni, kocham ją ze względu na letnie miłości, przygody, szaleństwa !
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Weronika Gość
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 08:52
Zimą się urodziłam więc to mój najperzy miesiąc - zresztą są święta które przypominają o miłości, Lato - ciepło, można pojeździć na rowerku, Wiosna - najlepiej na świecie, na końskim jest grzbiecie (nic dodawać nic ująć) , Jesień - szkoła ;(
Ja podobnie jak dexter i malvina...nienawidze zimy...a kocham lato! W czerwcu się urodziłam więc lubię lato...no i wakacje...a zima...ehh...szary taki świat...krótkie dni ...school....
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 17:50
ja tam nie mam ulubionej pory roku, wszystkie są piękne
jesień- te barwy, po prostu zakochać się w tym idzie od razu
zima- zimowe zabawy w śniegu, długie spacery w ciemności przy odbijającym się świetle latarni w śniegu
wiosna- wszystko budzi sie do zycia, te kolory, nustwo zieleni, kwiaty drzewa i wogóle =)
lato- ciepełko, mozna połazić w krótkim rękawku, żar leje się z nieba, mozna pochlapać się w rzeczce ^^
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja równiez nie lubie zimy (jedyna dobra strona zimy sa swieta) ale lubie lato. Jednak wybrałam wiosne-przyroda rozkwita, budzi sie do zycia, robi sie ciepło, dzien sie robi dluzszy, az milo szkola sie powoli konczy....
Uwielbiam jesień, bo jest taka... piękna... jest wtedy tyle ślicznych i spokojnych odcieni... strasznie mi się podoba... ale co do zimy też ją lubię, wiosna jest mi bliska, bo jest pełno kolorów, a lato hmm.... goooorąco ale fajniutko szczególnie nad morzem
_________________ Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. (Honore de Balzac)