Wysłany: Sro 20 Paź, 2004 14:49 Jakiego radia słuchacie?
Które i dlaczego?
Ja dawniej słuchałem RMF FM, ale przestało mi się podobać. Za dużo muzyki za mało publicystyki. Do gustu przypadło mi Radio ZET - mają dość długie serwisy informacyjne i kapitalne programy publicystyczne. Poza tym trzeba wspierać miejscowe media A jakie są Wasze ulubione stacje?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 20 Paź, 2004 15:01
ja sluchalam Rock Radia (jednak we wrzesniu zeszlego roku zamkneli =( ale mozliwe ze od przyszlego roku znów uruchomia) bylo to moje ulubione radio, ciekawe programy publicystyczne (choc bylo ich malo, b. malo) i dobra muzyka. Teraz slucham radia z przebojami z lat 80 i wczesnych 90 =) odpowiada mi taka muzyka jesli nie ma innego radia w moje gusta muzyczne
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 20 Paź, 2004 15:22
U nas kiedyś było radio delta,(rock, często leciała Metallica i Ironi) które zostało wykupione i przerobione na... tylko prosze nie mdlejcie... radio z techno, tak bardzo upadło, tyraz się zwie radio planeta i jak ja kiedyś go słuchałam to teraz słucha go koleżanka... wypych, czasem posłucham Radia Bielsko, jak mam siłownię to własnie leci delta, lub zetka, ale co ja na to poradzę, a sama najbardziej lubię własne składanki
2 lata temu i wczesniej - radiostacja, jeszcze za czasow audycji druha slawka, jazzmana, makaka. Teraz ta stacja to kupa gnoju, z wstawkami typu "muza nowej [przepraszam - novej...] generacji" na czele. Teraz radia nie slucham, nie ma stacji ktora by mi odpowiadala, polegam na swoim kompie i walkmanie/discmanie
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 20 Paź, 2004 19:37
A ja słucham Eski - zajefajne radyjko Uwielbia, uwielbiam, uwielbiam !
Wg mnie na RMF-FM i ZETce lecą same starszawe przeboje i zero HH.Co mi naturalnie nie wystarcza Poza tym nie lubię gadaniny, chyba że mówią śmiesznie, ja włączam radio po to żeby słuchać muzyki
Jedynym minusem Eski jest to, że słabo zciąga =( Ale słuchać się spokojnie da
Ja też słucham Radia ZET. Nawet dobra muzyka, sporo informacji. I świetny program "7 dzień tygodnia". No i poza "Jeden Osiem L" nie puszczają hip hopu! To jest naprawdę olbrzymi plus RMF i ZET! I analogicznie... to jest dla mnie minusem ESKI.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 22 Paź, 2004 19:30
No ostatnio na Esce puszczają takie starszawe przeboje niektóre. Ale i tak ana tym radiu jest najwięcej hip hopu (super jest program "Hip Hop Noc").
No i prowadzący są niesamowici Uwielbiam Łukasza i Monikę