| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Hm ...
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Pon 18 Paź, 2004 21:20   

Kinga szczerze Ci gratuluję ... Ja bym nie wytrzymała psychicznie.. trzmaj się ..;)
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Paź, 2004 21:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak to sie stało ?!Neutral Wylogowało mnie... ja wogule nie naciskalam zeby mnie wylogowywalo ... dobra trudno :> To na górze to byłam ja ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 09:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
Cze
Moj ojciec jakiś czas temu zapytał "Bzykałaś się juz z tym śmieciem?"
Miłe prawda ?

Kinga napisał/a:

Wiesz mój ojciec dosyć czesto mówi że jestem "śmieciem" że niczego nie osiągnę
a moja matka ... heh że zadaję się z "facetem ze smietnika" fajnie ...

No ale to jest przegięcie...niedość ze nie ma do Ciebie zaufania , to jeszcze mówi Tobie takie rzeczy... Mad A co Twoja mama o tym wszystkim sądzi?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 14:18   

Witam.
Ech, tego już naprawdę zrozumieć nie potrafię i nie chcę...Trzymaj się.

Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przede wszystkim pokaz ze stać cie na to aby dobrze sie uczyć (eche i kto to mówi kompletny nieuk Confused )
ja w twojej sytuacji na pewno bym zwariowala........ to smutne że rodzice chca żebyśmy ich szanowali a tymczasem oni.... pamiętaj jednak o tym żeby patrzyc na to z dystansem
i jeszcze jedno : jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie Exclamation
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 15:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale czy ja się nie uczę ? wygrywam od lat wszystkie konkursy olipiady ... mam średnią najzesciej (pomijając ostatni rok) ponad 4,8 ... :/ czego oni jeszcze chcą ...

Hah wiecie ... mój ojciec chyba chciałby zebym mu sprzatała ... gotowała i wogóle

Wiecie spoko uczyś się trzeba ... a zresztą chcę sie uczyć dla siebie samej ... czasami moge sposprzątać łazienke ... swoj pokój ... ... Ale nie bede maszyną która będzie się uczyć ... sprzątać gotowac i obić to czego oni sobie zażycza ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga powinnaś pomagać rodzicom w sprzątaniu.. wynoszeniu smieci itp..
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Oczywiscie ze tak ... ja nie mam nc przeciwko sprzataniu czy coś ... ale ... muszą chyba wiedzieć że ja musze mieć czas na naukę ... tak jak np wczoraj ... uczyłam się do sprawdzianu z geografi ... aoni mieli pretensje ze powinnam sprzatać ...
Oczywiscie że powinnam im pomagać ...ale nie moge robić wszystkiego jeszcze w tak duzym domu ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:

Hah wiecie ... mój ojciec chyba chciałby zebym mu sprzatała ... gotowała i wogóle

Ale nie bede maszyną która będzie się uczyć ... sprzątać gotowac i obić to czego oni sobie zażycza ...

Wg. moich rodzicow msuze byc wlasnie taka maszyna, jezeli jednak robie to wszystko nie pmam prawie na nic czasu (no moze oprocz tych 2 godizn na komputerze) msuze sprzatac, myc, gotowac prasowac itp.. i nic nie mam sily wiecej zrobic.. nawet posprzatac wlasnego pokoju, a oni jeszcze maja do mnei waty... ale to nie temat o mnie
Kingo moze warto podzielic sie z kims zaufanym (jesli kogos takiego posiadasz prócz D.) swoimi problemami, a przynajmniej pewna czescia, moze chciaz odrobine zrobiloby Ci sie lepiej.. wiem brzmi to glupio ale moze byc to pomocne..

Numer Gadu-Gadu
2891618
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sytuacja wygląda nieciekawie. I na odległość ciężko jest (moim zdaniem) cokolwiek zdziałać. Gdybym znał Ciebie, gdybym znał D., może było by łatwiej. Ale z tego co przeczytałem, to wydaje mi się, że jeżeli chłopak się naprawdę zmienił i Ty go kochasz to nie rozstawaj się z nim... Jeśli się zmienił, to ludzie kiedyś to na pewno zauważą. Co do wyprowadzenia się... Nie spiesz się. To naprawdę nie jest takie łatwe jak się wydaje. Gdzie będziesz mieszkała? Przeca mieszkanie trzeba opłacić, itp. Odczekaj. Na koniec dwa cytaty:
1. Prawdziwa miłość nigdy nie ustaje.
2. Wielcy ludzie zawsze byli niedoceniani.
Trzymaj się.

Numer Gadu-Gadu
1141814
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 13:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1. Może spróbuj porozmawiać o tym z mamą , no bo z twoim tatą to chyba sie o niczym nie da spokojnie pogadac Confused Neutral wytłumacz jej jakoś , że D. się zmeinił , a ty go kochasz. I masz prawo w tym wieku miec chlopaka. I powiedz , że niepozwalając spotykać się z Nim , bardzo Cię tym krzywdzą.
2. Może być też tak , że ty się w nim zakochałaś i jestes w nim tak zauroczona , że nie widzisz tego jaki dla innych jest zły , a Twoi rodzice chcą Cię przednim ostrzec - choć ta sytuacja jest bardzo , bardzo mało prawdopodobna.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Oni tego nie zrozumieją

Zaraz wam napisze ciekawą sytuację która sie przed chwilą zdarzyła
No więc jestem chora więc siedze w domku mój tata pacuje od rana do 21 brat z bratową i bratanicą na wyjeździe wracają ok 20 (oni mieszkąja obok mnie więc mają wszytsko na oku) a mama ... heh mamusia miała wrócić o 18 lecz wróciła ... o 13:45 ...
A ja sobie siedziałam z D. :/
Wyobraźcie sobie co było gdy zabrzmiał dzwonek a ja zobaczyłam moją matkę ... biieeegi
D. skitrałam za fotelem w moim pokoju zaniosłąm mu buty kurtkę i plecak jego ... i z radosna miną ( udawaną) pobegłam otworzyć drzwi

- Hej mamuś ... co tak szybko Wink
- Ah ... mam pare spraw do załatwienia zaraz jedę

Słowa "zaraz jadę" napawały mnie maga ... radoscią Smile i tak rwała szopka " żeby tylkonie weszla do pokoju " ręce mi się trzęsły ... aż wreszcie poechała ... D. poszedł ... uf ... a teraz siedze przed kompem i się uspokajam ....

napisałam to wtym temacie bo to trochi związane jest Wink co o tym sądzicie ?? :/ miełabym niezłą awanturę
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przypomina mi to amerykańską scene =P
Miałas szczęscie..gdyby mama nie wyszła...i by zobaczyła D. oj.. źle by było
Wracaj do zdrowia Smile)
P.s Czemu D. nie był w szkole ? Jak moge oczywiscie wiedzieć
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Czemu nie był ... bo przyszedł do mnie Wink
To było cos strasznego ... jaa ... teraz to prawie mis ie chce z tego śmiać ...
ale jeszcze pare minut temu ... Ojojoj
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

biggrinbiggrin Ciekawe...

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu