nie chdozi o wymyslanie nowych tylko wymyslenie tych dodatkowych co do rang dla moderatorów to sie juz wypowiedzialam =) wiec moje zdanie na ten temat znacie
Cytat:
hm... super moderator to takie hm... troche sztywne =) trzeba cos ciekawszego z tej rangi zrobić (licząc z tym postem brakuje mi tylko 400 do osiągnięcia jej =P) moze hm... zależnie od dzialu który moderuje tak jak mają Ci z trudnych pytań to Dobra Rada (albo podam na swoim rpzykładzie) z fantastyki to nie wiem Stary Ent, Człowiek Wzgórze albo jakieś takie fajne wymyślne do działów =) a wielomoderator z wielu działów mógłby sobie np. wybrać =)
i takie jest moje zdanie =) kazdy wymyslilby sam dla siebie nazwe dla rangi super moderatora a co do "zwyklych, szarych" uzytkownikow (no jeszcze miesiac temu i ja bylam zwyklym i szarym" uzytkownikiem =P) to moze 1500 nie wiem moze "silny wojownik" albo jak powiedziala Gabra "madrosc slowa"[/quote]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja wiem że ten post jest stary ale byłam na 2 innych forach (oczywiście dużo gorszych od tego!) i były tam takie że np Kieszonkowiec , Szef gangu lub na innym były Zwykły dzieciak , Znanyw w mieście
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 18:21
Sami ten post nie jest taki stary, a po za tym ja bym nie chciała raczej być nazwana kieszonkowcem i raczej dużo innych osób także, więc raczej ta ranga się nie znajdzie, tak jak kilka innych, które podałaś
Tavion Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 18:34
sami10 napisał/a:
ja wiem że ten post jest stary ale byłam na 2 innych forach (oczywiście dużo gorszych od tego!) i były tam takie że np Kieszonkowiec , Szef gangu lub na innym były Zwykły dzieciak , Znanyw w mieście
saaaaami, to z www.forum.thesims.pl - ale to są poziomy aspiracji w Sims 2!
Jeśli masz zielony poziom - mało aspiracji jesteś zwykły dzieciak. A na tym forum jest tak, że jak masz mało postów, to masz rangę Zwykły dzieciak.
a ja wciąż jestem za tym aby każdy użytkownik sam wybierał sobiw (tzn. moderator) nazwę dla własnej rangi po osiągnięciu 1500 czy 2000 postów a co do zwyczajnych" użytkowników to już nalezy wymyslic
Weronika Gość
Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 14:03
panienka_wierzba napisał/a:
a co do zwyczajnych" użytkowników to już nalezy wymyslic
wiem wiem to są tylko propozycje =) ale zauważ panno Weroniko.
Podałaś dla moderatorów tylko typu pomoc coś tam coś tam a podając na przykładzie np. Mnie czy panne Tavion my nie zajmujemy się w tak dużej mierze problemami, więc lepiej żeby ustawiać rangę moderatorską do wglądu przy tym jaki dział moduje (a Ci którzy moderowaliby kilka działów mogliby połączyć/wybrać)
Poza tym Weronika jedna ranga 1500 postów,następna 1700? No bez przesady...Na poczatku lepiej,zeby były rangi co jakies 100,200 postów ale później już co 500,1000...