Ja popu słucham tak od czasu do czasu... Za to koffam wolne piosenki i ballady mmmm...
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Paź, 2004 21:58
Co do starych to lubię nawet Bonnie Tylor, wiem, wiem słucham metalu, ale ona ma takie dziwne te piosenki aż wciągają "I neeed a hero..."
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 18 Paź, 2004 18:03
tak tak Bonny Tylor tez lubie =) albo Eurythmicks (czy jak to sie tam pisalo -_-) wiecie, takie piosenki jak Who's That Girl czy Sweet Dreams albo Kylie Minogue (jej stare kawalki) np. z Nickem Cavem (Wild Rose) albo cholernder jasny tak babka =/ cale zycie chodzi obcieta tak na krótko (niezadko jak facet) niegdys miejscami spiewala w duecie =/ zapomnialam -_- taka blondyneczka, moze ktos bedzie pamietal jak sie nazywa, najbardziej o niej slychu bylo na poczatku lat 90 i w 80. no nie przypomne sobie narazie =*
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Paź, 2004 22:21
Wild Rose jest śoiczne, uwielbiam tą piosenkę. Zawsze mnie tak wzrusza.A co nowszych gwiazd to co do X-Tiny to ma spoko piosenkę do Rybek z ferajny (ja zawsze mam słabośc do soundtracków) i zawsze mi się podobało to, ze ma taką siłę w głosie. I zapomniałam o No Dobult (czy jak to się pisze) podoba mi się kawałek "Don't speak"