Ja nie będę się wypowiadać na ten temat, bo jeszcze dobrze wszystkich nie znam
_________________ zazulita
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Paź, 2004 21:53
Wierzba - fajna z niej laska, dobrze mi się z nia gada na forum i po za nim. Ma poczucie humoru i ogulnie jest spoxik.
Nena - nie znam jej spoza forum, ale z jej wypowiedzi wnioskuję, że też jest [cenzura].
Tavion - ma świetnego avatara, spoza forum jej także nie znam, ale n forum zawsze się świetnie wypowiada i ma poczucie humoru.
Weronika - gadałyśmy parę razy na gg i dobrze mi się z nią gadała, na "żywca" niestety jak z prawie wszystkimi użytkownikami się nie spotkałyśmy
Kicia1994 - (...cenzura...) najciekawszy użytkownik forum
Pulkownik Nikt - z nim też po za forum nie gadałam, ale na forum fajnie gada, jest jednym z niewielu facetów na naszym feministycznym forum
D098 - dewotka
Altruista - z reguły ma wąty, lub ludzi za plecami obgaduje
Malvina - jest spoxik
Zazulita - jest nowa i nie mam o niej zdania, ale myslę, ze dobra z niej dziewczyna
Bambi - (patrz Zazulita)
Mróweczka - w sumie to gulnie twierdzę, ze jest fajna
Młoda - nie mam o niej zdania mimo, ze jest na forum od jakiegoś czasu
no ja moze wypowiem sie tylko o uzytkownikach z ktorymi gadam poza forum (wystarczy gg) =) badz mam juz o nich jakies wytarte zdanie
ElfkaNenar- b. fajna dziewczyna =) mamy podobne zainteresowania i wogole, super sie z nia rozmawia, jest b. ladna i ciekawa ^^
Pulkownik Nikt- b. fajny chlopak =) zabawny i wyjatkowo dobrze mi sie z nim rozmawia, pzoa tym potraif mnie pocieszyc
Mala- dziewczyna ciekawa =) ma ciekawe zainteresowania ("Wierzba wpadnij na impreze(...)jest tylko Anita/Aneta (niestety nie pamietam dokladnie), mamy caly barek" ) i wogole, dobrz emi sie z nia rozmawia mam nadzieje na przyjazd do niej na ferie zimowe
Czerwony Mis/Narvana -b. ladna dizewczyna i ma b. ciekawa osobowosc, juz 2 czy 3 razy umawialysmy zeby sie spotkac jednak nigdy jakos nei wychdozi =) tak jak z jutrzejszym spotkaniem u niej w Bytomiu
hm... kto tu jeszcze =)
Tavion- rozwalila mnie pewna stronka =P nie bede wnikac co to za stronka bo za chwile wybuchne i dostane bana ale dziewczyna ma podobne zainteresowania i jak widzialam na zdjeciu =) ladna
hm... reszte dopisze jutro =) przepraszam za niewymienienie Was (innych uzytkowinkow) ale najzwyczajniej w swiecie nie mam czasu =*
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pulkownik Nikt - wyjatkowo przystojny mlodzian szodrze obdarzony przez nature... w talenty rozne ;p .
Panienka wierzba - Fajna dziewczyna wyjatkowo Mozna sie jej wyzalic choc czasami pewnie zanudzam:).
Ppark - nie wiem o nim nic ale wedlug mnie to bardzo madry czlowiek ( przynajmniej tak sadze z jego postow )
Elfka - Hmhmm... nie wiem co by napisac:)
No i na zyczenie autorki tego tematu pisze o niej: Nie mam zdania
Altruista - Ciekawe posty pisze:)
Czerwony Mis i Tavion - moje prywatne Miss Forum
Kicia1994 ( ostatnia ale nie najgorsza ) Moja ulubienica
Pisze o osobach ktore zwrocily szczegolnie moja uwage i ktorych posty lubie czytac:)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
KoT Gość
Wysłany: Czw 14 Paź, 2004 06:15
Hm...A czemu nie?
Najpierw osoby, które znam spoza forum:
Femme Fatale - Słodka trucizna. Złośnica.
Homyck - Mały Duży futrzak . Wyluzowany.
Tavion - Taak, bardzo ładna. Trudno coś powiedzieć, chyba musi wystarczyć: Lubię ją.
A teraz ci, których nie znam spoza forum:
<spogląda na posty innych użytkowników, coby nie zapomnieć o kimś>
Będzie trudno.
Elfka Nenar: Posty mnie się czyta miło, głównie nasze zdania się ze sobą pokrywają. RPG. Lubię.
Panienka Wierzba: A również lubię, posty mi się miło czyta.
Pułkownik Nikt: Jesteśmy rówieśnikami. Zdanie podobne, posty czyta się miło. Musi wystarczyć.
D098: Wykazał się porywczością. Katolik.
Kicia 1994: To ta, która odchodzi i wraca?
Malvina: HH, dobrze pamiętam? Zdania się pokrywają, posty czyta się miło.
Altruista: No, tutaj się nie do końca w paru sprawach zgadzamy, ale poza nimi nie jest tak źle.
Ppark: Więcej tematów, w których nasze zdania się pokrywają (a przynajmniej tak odczułem), pisze mądre, ciekawe posty.
Uno momento, zapomniałem o Pannie-Notorycznie-Zmieniającej-Nicki...
KATIA:), niunia19, niunia 2609: Panna, której zrozumieć nie jestem w stanie. Podpada mi to pod zabawę, wymyślanie kolejnych problemów...Ale może jestem przewrażliwiony.
Dobra .. jak wszyscy to ja tez :]] . Musze sie przyznac ze przez gg z nikim z forum nie gadałam .. ;p Dlatego ... malo was znam .. Ale sprobuję =]
Panienka_Wierzba ... - ładna dziewczyna z poczuciem humoru .. =]
Nena- znam ją mało ... ale z jej wypowiedzi widzę że jest bardzo fajna )
Tavion - Modelkaa =PP Ładna , fajna, z poczuciem humorku =))
Weronika - Fajna dziewczynka Jak na swój wiek to jest bardzo mądra ... Gratulacje Weroniko ! =))
Kicia1994 - sportowiec (Lol:P) .. jeszcze mi nie odpisała na PW jaki miała czas Ogolnie to jest uczciwa ... nie nabija postów .. ;]
Mróweczka - Kocha zwierzęta .. szczegolnie konie .. spoko jest )
KoT- hm.. fajny chłopak ... Lubię go
KoT napisał/a:
HH, dobrze pamiętam?
Tak ..)
No to chyba na tyle
Weronika Gość
Wysłany: Czw 14 Paź, 2004 15:18
Malvina napisał/a:
Weronika - Fajna dziewczynka Jak na swój wiek to jest bardzo mądra ... Gratulacje Weroniko ! =))
Dzięki Malvina
A teraz ja:
<b>Malvina - </b> Fajna dziewczyna. Lubię czytać jej posty tak jak większości użytkowników.
<b>Tavion - </b> Ładna (przyszła jak mam nadzieję modelka) która jest spoko.
<b>Iśka -</b> Gadam z nią prawie codziennie na gg. Wyluzowana dziewczyna. Ma gust.
<b>ToJa - </b> Najleprze Adminka forum jakie znam. Nigdy się na niej niezawiodłam.
<b>Deg - </b> Administrator jakich mało. Często pomaga w Trudnych Pytaniach.
<b>Pilkownik Nikt - </b>Człowiek wykrywający przestępstwa.
<b>Mróweczka - </b> Dziewczyna która swoimi odpowiedziami zwala mnie z nóg (czyt. odpisuje tak mądrze)
<b>Młoda - </b> Nie znam jej za dobrze ale mam nadziję że będzie taka jak Mróweczka lub Iśka
<b>Nena - </b> Jedyna dziewczyna która zawsze coś mi mówi. (P.S oni wiedzą o Dziecku?)
<b>Kicia1994 - </b> (cenzured) (czyt. Dziewczyna która się nieustannie zmienia.)
<b>KoT - </b> Fajny chłopak
<b>Wierzba - </b> Dziewczyna jakich mało.
<b>KATIA - </b> Pi...Pi....
<b>ElfkaNenar - </b> Super....
Więcej nie chce mi się pisać ręce mi odpadają.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Paź, 2004 20:02
Wero, czas cie uswiadomic Moje rzekome potomstwo o imieniu Raziel na czesc Raziela z Soul Reavera, to tak naprawde tylko zart
Weronika Gość
Wysłany: Pią 15 Paź, 2004 19:53
Nena napisał/a:
Wero, czas cie uswiadomic Moje rzekome potomstwo o imieniu Raziel na czesc Raziela z Soul Reavera, to tak naprawde tylko zart
Myślisz że jestem taka głupia
Taa Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 19:29
[quote="Pulkownik Nikt"](...)
Ppark - nie wiem o nim nic ale wedlug mnie to bardzo madry czlowiek ( przynajmniej tak (...)[/quote]
Ppark to niestety niepraktyczny kasztan, którego rzekoma mądrość bynajmniej nie pomaga mu w zyciu :(
A kto tak mowi? ;p
Zreszta lepiej cos wiedziec niz nic
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Tavion Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 21:33
Najważniesi ^^:
ToJa - oczywiście nasza mega-adminka. Bez niej nie było by forum. ;(
deg - super-moderator, dosłownie wszystko-wiedzący Nie ma pytania na które nie znałby odpowiedzi
Przede wszystkim:
Femme Fatale - Moja Arinka, która mnie dzisiaj denerwuje ;(
KoT - ahh ohh, bardzo go lubię Homyck - Znam go dosyć długo - kto nie odwiedził działu RPG nie wie kto to
Nasi forumowicze ^^: (Kolejność bez znaczenia )
Fierzba - Moja mega-girl, która się wnerwiła bo jej dałam złego linka ;( Forgive me.
Nenar - Jee, Nenar, Nenar - lubię Elfkie, bo lubi RPG i jest fajna d098 - śmieszny ludek.
Kicia 1994 - no, dziewczyna jak dziewczyna. Kiedyś mnie drażniła, ale odkąd wywaliła te swoje kwiaty, jest mi na +.
Malvina - Malvinka, jee ^^ Lubię ją, bo jest fajna i super.
Pułkownik Nikt - debeściak, jee! Mądre posty i poczucie humoru. Nina 006 - nie znam jej dobrze, ale jest fajna
Weronika - mądra jak na 9 latkę. Jej posty często mnie zadziwiają.
Gościówa - ładna, ładna i fajna. Bardzo sympatyczna Keśka - wieczne probelmy z I. i M. Bardzo fajna dziewczyna
A teraz moja mega-mastah-plastah Nena - moja gwiazda po prostu! Przy niektórych jej postach aż mi się sikać chce! Zabójcza, śmieszna i fajna. Oł jee!
Jest wiele innych osób, których nie wymieniłam. Większość forumowiczów szanuję i lubię.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 22:12
Ah, czujem siem zaszczyconam Tez niedlugo napisze swoje opinie, nie mam weny na razie.
Dawno mnie na tym forum nie było... i nikt mnie nie pamięta, choć w somie to nic nowego, ze nikt nie zwraca nie mnie uwagi...
Ja chciałam wspomnieć tylko o Degu. To naprawdę fantastyczny facet! Pomaga wszystkim, jak może, a mnie osobiście pomógł wiele razy również poza tym forum (dał mi np. piosenki sdm, mimo, że troche musiał sie napracować, żeby to zrobić, ale miałam okropna deprechę, a on wiedział czego mi trzeba...) Oby takich lusdzi było więcej...
I Weronika... czasami zadziwia mnie, ila ma lat i - nie ukrywa - doprowadza do lekkiego załamiania, że ja bedąc od nie 6 lat starsza jestem głupsza...
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...