| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Kuba Wojewódzki
Autor Wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 18:43   Kuba Wojewódzki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myslę, że nie było jeszcze takiego tematu.
Wczoraj w szkole rozmawiałysmy z dziewczynami na temat Kuby Wojewodzkiego... wynikły z tego nawet kłutnie (co mnie bardzo zdziwiło).(Jakby ktoś nie wiedział Kuba Wojewodzki.. jest to taki człowiek który ma swoj własny program (na POLSACIE leci w niedzielę o 22:00 Smile ) no i on do swojego programu zaprasza sławnych ludzi.. itp. )
A więc moje pytanie brzmi : co myślicie na temat K.Wojewodzkiego ?
Moje zdanie : lubię go .. tego nie da sie ukryc Wink .. szanuję go naprawde.. ma duże poczucie humoru.. i bardzo lubię ogladac jego programy . Nie będe się wiecej rozpisywać bo zalezy mi tylko na waszym zdaniu a nie na mojej opini =P
A .. i jeszcze jedno .. jezeli myslicie ze ten temat powinien być w dziale media i cos tam (;p) to proszę go przenieść ... bo niewiedziałam gdzie go dac :]
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 18:47   

Czasem jest troche chamski w stosunku do ludzi, ale bardzo lubie go i jego program, szczegolnie po tym jak zjechal Mezo Smile Taa, jego program jest smieszny, szczegolnie zlewalam sie z niego przy Mezo i tym polityku (Borowskim, zdaje sie), co byl po Otylii Jedrzejczak Smile Enjoy.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 19:22   

ja go lubie, zjeżdża wiele osób, ale nie pamiętam kgo, ale kogoś nie zjechał, bo dla tej osoby miał poszanowanie, nie pamiętam właśnie dla kogo, ale ja tą osobę też darzę sympatią. Wiecie, ze Wiśniewski nie przyjął zaproszenia do Kuby?
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ogladalem zaledwie dwa razy jego program. No i sadze ze koles przedklada forme nad tresc. Gada bzdury i uzywajac wyszukanych slow nadaje swojej wypowiedzi "inteligencji" ( przynajmniej to moge wywnioskowac z relacji kolezanek ktore go ubostwiaja a ze same maja niewiele oleju w glowie: jaki kram taki pan Razz) .
No ale nie bede ocenial kolesia po dwoch programach i gadaniu kolezanek ktore jak juz mowilem sa zdeczka glupie Smile.
Smieszny jest a przynajmniej byl w tych programach ktore ogladalem Smile. Wole obejzec sobie Najsztuba na TVN'ie o wiele lepszy i chociaz mowi cos ciekawego.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 20:48   

Uwielbiam jego i ten program! Mr. Green
Wczoraj z Mandaryną... gadali o jej biuście Wink
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 20:50   

Ale Mandaryna, musze przyznac, nie taka glupia, dobrze Wojewode splawiala, zeby jej nie obrazal.
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 20:54   

No, ja też myślałam, że ona mniej inteligentna jest. A ta piosenka (francuska) nawet fajna była. (chociaż ona nie umie śpiewać) ;>
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 09:06   

Ja lubię Kubę. I to bardzo... :> Moje koleżanki też, ale za to mama - oj tu bywa ostro ;) Dawno nie widziałam jego programu bo nie mam czasu. No cóż, może wreszcie się uda?:D

Tak u Kuby można pokazać swoją inteligencje (broniąc się od zjeżdżania), ale także pokazać swój tępy rozum (np. Doda pokazywała swój biust - żenada :/).
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 12:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
Wiecie, ze Wiśniewski nie przyjął zaproszenia do Kuby?

Napewno bał się ze Kuba za bardzo na nim pojedzie =P
Jestem pod wrazeniem ! Myslalam ze nie przepadacie za bardzo za nim ;D
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam faceta lubie =) nawet zabawny, ale ok jezeli chce potrafi objechac czlowieka, ale potrafi tez innych szanowac, moze i gada czasami glupoty ktorych nawet sluchac sie nie da bo sa bez sensu =/ ale to sie chyba kazdemu zdarza (np. ja tak mam co chwile Wink) =)

O widze Pulkowniku ze nowy avek ^^ b. b. fajny =D[/b]

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 16:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malvina napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
Wiecie, ze Wiśniewski nie przyjął zaproszenia do Kuby?

Napewno bał się ze Kuba za bardzo na nim pojedzie =P

Nie wyobazam sobie programu Kubyu w którym gościem byłby Wiśniewski...heh...co za słowa by wtedy padały....
Podobno Wiśniewsi z tego co slyszalam nie przyjął zaproszenia do programu Wojewódzkiego , bo Kuba nie chcial występić w jego programie " Jestem jaki jestem "

Co do Wojewódzkiego....nie przepadam za nim ...
Ale czasem gdy coś palnie to można sie z tego nieźle pośmiać Smile
Piszecie ze Wojewodzki każdego w swoim programie " gasi " . Ale zdarzają się porgramy , gdzie wojwodzkiego " gaszą" Przykładem jest gdy u Kuby gościem była Otylia Jędrzejczak . Oglądałam wczoraj powtórkę....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nina_006 napisał/a:
Podobno Wiśniewsi z tego co slyszalam nie przyjął zaproszenia do programu Wojewódzkiego , bo Kuba nie chcial występić w jego programie " Jestem jaki jestem "

A więc zemsta .. =D A moze to tylko plotki ...
Nina_006 napisał/a:
Piszecie ze Wojewodzki każdego w swoim programie " gasi " . Ale zdarzają się porgramy , gdzie wojwodzkiego " gaszą" Przykładem jest gdy u Kuby gościem była Otylia Jędrzejczak

Przeciez on z Otylią normalnie gadał Neutral I ona po nim wogule nie jechala :> =>>
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 19:32   

panienka_wierzba napisał/a:
O widze Pulkowniku ze nowy avek ^^ b. b. fajny =

Pułkownik zawsze ma fajne avatarki Smile

A co do tego, ze Kuba nie przyjął zaproszenia do JJJ to ja się nie dziwię, bo chyba wszyscy widzieli jak tam si ę Michał zachowuje, totlnie poniżej krytyki. Chyba chciał być jak Kuba, ale mu trochę bardzo nie wyszło.
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sorry za spam... Smile
Cytat:

panienka_wierzba napisał:
O widze Pulkowniku ze nowy avek ^^ b. b. fajny =

Pułkownik zawsze ma fajne avatarki

Dziekuje dziekuje biggrin Moj nowy avatarek pochodzi z filmu Dogma. A mianowicie jest to "Jesus the buddy" o ile dobrze pamietam Razz. Kolezka Jezus Smile

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Odpowiedz do tematu