A więc co myślą o was inni, ale najlepiej podawajcie absurdalne zdania, zeby było śmieszniej
"Ty masz chyba syndrom braku ojca" - moja mama podczas zachwycania się Jamesem Hetfieldem (avatar)
"Pankówa" - styl mam bardziej na metalowca, ale koledzy nie odróżniają
"Muzyka wpływa na ciebie ujemnie, stajesz się przez nią rodrażniona" - podczas kłutni
"Lubisz metal? Ja też szczegulnie nu metal" - moze nie o mnie ale też absurdalne, bo przeca co ma nu metal do metalu a to powiedziała jakbym to nazwała typowa ziomala
"Pogromca gitar" - gdy koledze zachaczyłam gitarą o framugę ale to naprawde nie było specjalnie
Ja powiem tylko jedno.WSZYSCY UWAŻAJĄ MNEI ZA PODOBNĄ DO WSZYSTKICH MOICH KOLEGÓW I KOLEŻANEK,AKTORÓW I AKTOREK,PIOSENKARZY I PIOSENKAREK TYLKO NIE DO SIEBIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Wkurza mnie to???)
Weronika Gość
Wysłany: Wto 12 Paź, 2004 13:17
"Ty to jesteś taka mądra - a ja stary tępak" - powiedział mój kolega
eh ile ja pisania bym miala =P ale jakos nic nie pamietam -_- mam ostatnimi czasy braki w pamieci, za duzo nauki =/ ale czesto slysze absurdalne zdania w swoja strone ^^ jak sie przypomni to mzoe napisze
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
"Z******* ty jesteś głucha,ślepa,czy upośledzona?!"-nauczycielka
A znajomi to jak już mnie widzą to od razu: "A***** jak tam krowa?" bo ostatnio łaziłam po szkole i wrzeszczalam "słyszeliśta nowinę,że we wsi krowa padła?"
A rozne rzeczy. "Ty to pwinnas sie leczyc", "A Kaska to taki babochlop", ze zle sie ubieram, ze zlej muzyki slucham, czasem chlopacy na korytarzu w twarz mi mowili, ze jestem szpetna... Takie rozne.
" Ty chyba jakis spedalony jestes" - po tym jak na pytanie kolegi "co lubisz robic?" odpowiedzialem : czytac ksiazki.
"te , komandos" - zalozylem bojowki.
"co krowie sie d**e lizalo?" - mialem tak zwane "zimno" na twarzy.
no i jeden taki "kolega" z mojej klasy upodobal sobie ostatnio nazywanie mnie pedofilem , pederasta i gejem a to z powodu mojego ubioru ( dla niego ktos w swetrze to gej ;p ) oraz tego ze z dzieciakami mlodszymi odemnie ktore sa w moim zastepie latam po lesie.
No i sporo tego bylo oj sporo. Wszystko zalezy od glupoty drugiej osoby. Nieraz zdazalo sie ze ktos cos powiedzial i nie mialo to sensu albo chodzilo mu o jakies inne slowo.
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Paź, 2004 19:21
Dzisiaj slyszalam o sobie cos takiego co przebija wszystko co do tej pory slyszalam (przepraszam zam wyrazenie, ze tak kolega powiedzial):
"Kasia, jakbym ja mial sie z toba ruchac, to bym sie bal"
LOL
Weronika Gość
Wysłany: Czw 14 Paź, 2004 14:46
a do mnie dziś jakaś staruszka gadała bo miałam spodnie i sukienkę na sobie:
,, to szlafrok - jak żeś ty dziecko wyglądasz?"
"Do woja idziesz?"-miłe pytanie mojego 8 letniego kuzyna kiedy ubrałam się w ciuchy moro...
"Pomidor ci spadł na głowę?"-Od klasy kiedy zaczęłam farbować włósy na czerwono...
"Rozumiem, że oblicznie procentów idzie ci trudno ponieważ masz mały procent mózgu w głowie?!- ach, jak ja lubię matematyczkę...
"Na litość boską, Kasia! Teraz jesteś pankuwą czy metalówą?!"- Jak się zaczęłam ubierać na czarno... Nie, tato. Ani tym, ani tym...
"Co ci tak świeci w pępku?"-Eh, już kolczyków nie można zrobić aby młodsza siora się nie czepiała...
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
"Ma łeb jak sklep, ale bez towaru" - o koledze
"Chociaż macie kolorowe gacie z 3a nie wygracie" - hasło naszej klasy... odwieczne.
"Ja sie jeszcze nie ruchałem, Ty sie jeszcze nie ruchałaś... straćmy dziewictwo razem !" -sorx za wyrażenia, ale to wymyślił mój kolega, kiedy rozmawialiśmy o dziewictwie
"Blondi idzie do woja !" - złośliwie o koledze (blondynie z koloru włosów), który nie rozstaje się z lusterkiem, ma 18 lat i wezwali go do wojska
Weronika Gość
Wysłany: Pią 22 Paź, 2004 20:34
[quote="Iśka"]
"Ja sie jeszcze nie ruchałem, Ty sie jeszcze nie ruchałaś... straćmy dziewictwo razem !" -sorx za wyrażenia, ale to wymyślił mój kolega, kiedy rozmawialiśmy o dziewictwie
[quote]
Niezłe
ola Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 18:11 wszyscy mnie lubią
"Pankówa" - styl mam bardziej na metalowca, ale koledzy nie odróżniają
A jaki to jest styl? Chodzisz w metalowych ubraniach? Zbroja i te sprawy? A może puszki? Albo poprostu często odwiedzasz skup złomu?
Cytat:
"Muzyka wpływa na ciebie ujemnie, stajesz się przez nią rodrażniona" - podczas kłutni
Dźwięk, to, poza narkotykami, najsilniejszy czynnik zmieniający świadomość.
Cytat:
"Lubisz metal? Ja też szczegulnie nu metal" - moze nie o mnie ale też absurdalne, bo przeca co ma nu metal do metalu a to powiedziała jakbym to nazwała typowa ziomala
noo, czyli idac twoim tokiem rozumowania black, death, trash, wymyslsobiejakisjeszcze metal takze nie maja przeca nic do metalu. Absurd w absurdzie, moja droga. Coś, co nazywa się numetal, musi miec chyba cos wspolnego z metalem. Skoro nie wiesz o co mi chodzi, pomoge ci, bede samarytaninem - numetal to taki rodzaj metalu.
Cytat:
"Pogromca gitar" - gdy koledze zachaczyłam gitarą o framugę ale to naprawde nie było specjalnie
ojaaa, to ja jestem normalnie ultraturbomastahkiller gitar - ile razy to ja już swoją katowałem.