może udałoby sie wprowadzić coś po otrzymaniu 1000 postów? może nie dla wszstkich ale może dla wybranych bo czuję się nieusatysfakcjonowana (ale to zabrzmiało =) jakbym była typową "nabijaczką postów" =P)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Super Moderator - 1500 (6 gwiazdek do zmiany)
Zmiana tylko dla Moderatorów. Jak macie lepszy pomysł na nazwę, albo obrazek rangi, to piszcie.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
hm... super moderator to takie hm... troche sztywne =) trzeba cos ciekawszego z tej rangi zrobić (licząc z tym postem brakuje mi tylko 400 do osiągnięcia jej =P) moze hm... zależnie od dzialu który moderuje tak jak mają Ci z trudnych pytań to Dobra Rada (albo podam na swoim rpzykładzie) z fantastyki to nie wiem Stary Ent, Człowiek Wzgórze albo jakieś takie fajne wymyślne do działów =) a wielomoderator z wielu działów mógłby sobie np. wybrać =)
Mój 1100 post =D
Tavion Gość
Wysłany: Pią 01 Paź, 2004 21:09
Wierzba, Stary Ent?
Zgadzam się, przydałoby się, ale w zależności od działu.
Wierzba, ja bym raczej zaproponowała coś innego - np. Sukkub. (To takie demony - uwieelbiam )
a ja bym zaproponowal czeresniak ( to taki zul z czerwonym i zdegenerowanym nochalem .. uwieelbiam ;] )
A tak na serio nie mam nic przeciwko temu pomyslowi:)
Chociaz nie wiem czy nie spowodoje to notorycznego nabijania postow ;P
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Paź, 2004 14:04
A ja co bym miała być? Twardy dysk
A co do notorycznego nabijania postów to i tak to się zdarza, a to by było tylko dla moderatorów. A Może to by była nazwa jaką by sobie każdy zarzyczył?
hihi twardy dysk =D niezłe niezłe tak np. stary ent Tavion (i akurat wcale jak pisałam to to nie pomyslałam nawet o swoim nicku, serio =D) sukkub? hm... wiem słyszałam i coś niecos o takowym wiem hm.. ale nie wiem czemu podoba mi sie mój pomysł z tym działowym ^^ hihi czereśniak =D wiesz serio tez o tym myślałam
Weronika Gość
Wysłany: Sob 02 Paź, 2004 16:00
ja tam nie jestem modem dlatego też nie powiem ile posów mi brakuje - a co do zmian rang to może dla tych co nie są modami zrobić
Gadatliwiec - 1050 postów??
eee to niesprawiedliwe ze dodatkowa ranga tlyko dla moderatorów A co do gadatliwca...hmm......kojarzy mi sie on z nabijaczem postów mi by sie podobał długodystansowiec-i nie dlatego ze nabija duzo postów, tlyko dlatego ze jest juz bardzo dlugo na forum ( dlatego ten dlugi dystans )
_________________ Boso ale w ostrogach
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 17:25
Może za 800 postów-Myśliciel a za 1000 Gaduła za 1500 (o ile ktos tyle napisze )miotacz postów ;]
eee to niesprawiedliwe ze dodatkowa ranga tlyko dla moderatorów A co do gadatliwca...hmm......kojarzy mi sie on z nabijaczem postów mi by sie podobał długodystansowiec-i nie dlatego ze nabija duzo postów, tlyko dlatego ze jest juz bardzo dlugo na forum ( dlatego ten dlugi dystans )
Dlaczego niesprawiedliwe? Super Moderator, to trochę więcej niż Moderator. Jeśli ktoś nie jest Moderatorem, to jak ma zostać od razu Super Moderatorem? Przecież tyle razy mówiło się, że nie liczy się ilość postów tylko jakie one są. Ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić dla reszty dodatkowe rangi. Piszcie tylko jakie mają być nazwy rang i ile postów do tego trzeba i zrobi się.
A swoją drogą, to nie pomyślałam od razu, że towarzycho będzie tak rozmowne i trzeba będzie zmieniać czy robić dodatkowe rangi. Raczej myślałam, że tyle postów żeby mieć Aktywistę będziecie pisać wieki
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc