_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2004 06:10
Tylko nie Rasmuuusy z piórami we włosach... Weźcie ich ode mnie A tak na serio - Evanescene, Apocalyptica, Era, Kitty, Nightwish, Portishead, Lacuna Coil... Czasem Vader, czy Children Of Bodom Się rozpisałam, bożesz Ty mój ^________^ Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Pulkownik Nikt dnia Pon 20 Wrz, 2004 14:37, w całości zmieniany 1 raz
KoT Gość
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2004 06:51
Hm...Jak już lecimy
Manowar, Metallica, Hunter, Nightwish, Evanescence, Iron Maiden, ew jakieś takie lżejsze - Wilki, Scorpions.
Pozdrawiam
Tavion Gość
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2004 15:03
Evanescence, Cradle of Filth, Children of Bodom, Rhapsody.
To z tych cięższych.
Ogólnie - r'n'b i HH amerykański
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2004 16:29
widze że mam tu wielu "ziomków" =D Apocalyptica, tak tak Manowar, oczywiście Cradle of filth, u mie tego z kilkadziesiąt żeby wymieniać =] długo długo bymm wymianiała ;] jak mi się kiedyś będzie nudzić to może napisze =DD -nyo ^^
dodane po jakimś czasie, zapomniałam dodać ze ostatnimi czasy zaczęłam słuchac także starych przebojów zespołów typu Eurythmics (przeboje typu Whos that guirl, czy sweet dreams) albo Nick Kave i Kylie Minogue -Wild Rose (stare piosenki [te z lat 80 i bardzo wczesnych lat 90) Kylie są nawet nawet) =]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
jesli chodzi o mni to narazie slucham Jacka Kaczmarskiego ostatnio tylko )
A tak to Manowar , Rhapsody , Hammerfall , Iron Maiden kilka kawalkow , Led Zeppelin ( stairway to heaven ) i kilka roznych ktorych zapomnialem.
Pozdrawiam
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:22
jak odgrzebywanie to odgrzebywanie
rasmus straszny jest i bedzie - chyba, ze im sie odmieni. tak samo jak apocalipltyki ten kawalek (bittersweet chyba)- bylby niezly, gdyby nie tych dwoch panow.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name