Witam.
Ja oglądałem właściwie pierwsze reality show na Polsacie - Dwa Światy. Bar...Tak pobieżnie to chyba wszystkie edycje, bliżej nie przypatrywałem się żadnej. Na dowód powiem, że nie wiem kto wygrał w tej ostatniej (czwartej?) Po prostu nie pamiętam. Btw - teraz zaczął się ten cały Bar 5 - VIP (dobrze mówię?), jak wam się podoba? Oglądałem jakieś półtora odcinka i niezbyt...
Pozdrawiam
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 16:05
Matko... Po co odkopywać takie stare posty? No, ale skoro już temat się niby zaczął, to odpowiem ;] Więc - oglądam naprawde w skrajnych przypadkach. Bo to już jest nudne i monotematyczne, że aż mnie mdli jak to widzę. I nie podoba mi się nikt, oglądam, żeby się pośmiać z coniektórych ;]
Tavion Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 16:16
Bar staje się już nudny. Uczestnicy stają na głowie, żeby spodobać się publiczności.
Tak samo Big Brother. Do niedawna w Wielkiej Brytanii, leciała chyba 7 edycja z rzędu.
Ostatnią wygrał/a ciekawa osoba. Transwestyta o imieniu 'Nadia'.
Zastanawiam się, dlaczego ludzie jeszcze chcą oglądać takie programy. One ani nie wnoszą niczego ciekawego, ani nie dostarczają szczególnych wrażeń podczas oglądania.
Pokazują tylko ludzką głupotę, która wychodzi na jaw w codziennych sytuacjach.
Zgadzam się z wami ... Ja ogladałam chyba tylko 1 edycję Bar'u . Teraz leci taki program na TVN'ie Wyprawa Robinson .. cos takiego =) . Ten program jest ciekawy... zajrzyjcie czasem a się przekonacie .