U nas kaza zmieniac w szatni. No i wszystko super, ale potem bardzo czesto na wfie raz raz na dwor i tu dylemat - bo w glanach czy traperach cwiczyc nie bedziesz, ale na taki mroz i snieg w trampach czy adasiach tez nie wyjdziesz przeciez.
Ja w zeszlym roku mialam wzorowe. Teraz nie wiem, w kocu dzisiaj 1 wrzesnia wiec nie moge powiedziec , ale w mojej budzie w tym roku (jestem w 1 gimnzjum, ALE TO TEN SAM BUDYNEK CO BYLA PODSATWOWKA) wprowadzili jeszcze naganne i bardzo dobr,wczesniej byly tylko 4, a teraz jest 6.
U nas w budzie trzeba buty tylko zima przebierac! A na dwor na wf, w zimie nie wychodzimy
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Własnie dzisiaj na godzinie wychowawczej nasza wychowawczyni nam powiedziała,że jeszcze nie wiadomo jak to będzie z ocenami i nie wiadomo,czy w końcu dochodzi to naganne i b.dobre czy nie, ale na 99% tak. I powiedziała,że będziemy zbierać punkty
U nas też karzą dawać buty do szafki i zmieniać. Nieodpowiednie
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.