Mam bardzo głupie pytanie Ściągnęłam fajowe czcionki. Wkleiłam do C:/Windows/Fonts, ale nie chcą działaś ani w Paint Shop Pro 8, ani w Wordzie, ani w notatniku..... coś mam jeszcze zrobić, wklejić jeszcze do jakiegoś katalogu?
Nie jestem pewien ale w psp czcionka powinna być w jakimś katalogu z czcionkami właśnie do psp, po drugie nie wiem czy do tego nie trzeba jakiś osobnych czcionek a co do wyświetlania jej w wordzie to nie wiem czy w jakimś jeszcze katalogu powinna się znaleść.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:59 ;D
Hm dziwne..Jeżeli chcesz pobrać czcionkę to zapisz ją na pulpicie.bedzie to folder zip.weź potem "wyodrebnij pliki" i skopij TYLKO TEN PLIK Z CZCIONKĄ,NIE FOLDER!!!!!! do c/windows/fonts i powinno działac..Jakby co wal do mnie na gg
Gdy otworzysz katalog c:\windows\fonts wybierz z menu ZAINSTALUJ czcionki i wtedy wskaż katalog z którego chcesz pobrać nowe czcionki. Powinno zadziałać. Wtedy uruchom program i powinny być już załadowane.
_________________ Nigdy nie było wczoraj, jutro umiera dzisiaj
Tavion Gość
Wysłany: Pią 03 Wrz, 2004 20:32
Sova, tylko że u mnie nie ma fonts/plik/zainstaluj - mam wybrakowany systen chyba
chodzi o to że system zawsze czyta powiedzmy 15 czcionek z folderu fonts ,klasyfikuje je od najstarszych.Z twoją nową będzie 16 i bedzie ona najnowsza wiec kit.Usun se jakąś normalną czcionke np. Arial Black i po sprawie ;-)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:52
adam(o)_1991 napisał/a:
chodzi o to że system zawsze czyta powiedzmy 15 czcionek z folderu fonts ,klasyfikuje je od najstarszych.Z twoją nową będzie 16 i bedzie ona najnowsza wiec kit.Usun se jakąś normalną czcionke np. Arial Black i po sprawie ;-)
Pierwsze słysze.
To może zależeć też od tego, jaki masz system...