Proszę Wszystkich Użytkowników O Przeczytanie:
Proszę was nie kłóccie się teraz. Jak wiecie nasze forum ma kryzys.
Prawdopodobnie może przestać istnieć.
Proszę was również o nie spamowanie,odpowadanie samo Tak, Zgadam się itp.
Jeśli chcecie pomóc widzicie temat Potrzebna Twoja Pomoc.
Zapraszam do ratowania forum.
Chodzi o to, żebyśmy się nie kłócili itd. bo na forum zapanuje wielki bałagan, i może się zupełnie rozlecieć... nooo i jeśli ktoś może pomóc tacie Toja....
Proszę Wszystkich Użytkowników O Przeczytanie:
Proszę was nie kłóccie się teraz. Jak wiecie nasze forum ma kryzys.
Prawdopodobnie może przestać istnieć.
Proszę was również o nie spamowanie,odpowadanie samo Tak, Zgadam się itp.
Jeśli chcecie pomóc widzicie temat Potrzebna Twoja Pomoc.
Zapraszam do ratowania forum.
Ja to zrozumiałam tak: Ze my nie mamy się kłócić się teraz ote działy fantasy i niewyjasnione zjawiska. Nie rozumiem natomiast tego zdania: Proszę was również o nie spamowanie,odpowadanie samo Tak, Zgadam się itp.
Forum ma jakis kryzys? Trzeba go ratować? Czy ja o czymś nie wiem?
To chyba tata ToJa jest chory i jego trzeba ratować w sposób przelewania pieniędzy na jego konto , lub np. opisami.
Weronika Gość
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 10:40 Re: Bardzo ważne
Nina_006 napisał/a:
Ja to zrozumiałam tak: Ze my nie mamy się kłócić się teraz ote działy fantasy i niewyjasnione zjawiska. Nie rozumiem natomiast tego zdania: Proszę was również o nie spamowanie,odpowadanie samo Tak, Zgadam się itp.
Forum ma jakis kryzys? Trzeba go ratować? Czy ja o czymś nie wiem?
To chyba tata ToJa jest chory i jego trzeba ratować w sposób przelewania pieniędzy na jego konto , lub np. opisami.
Tak właśnie. Chodzi o to że forum ma kryzys. Może przestać istnieć.
Tata ToJi wraz ze swoją współmałżonką płacą za serwis na www.best.pl .
Forum jak może próbuje pomóc. Lecz nie wiadomo czy uda się uzyskać potrzebną ilość kasy.
A z tym kłóceniem to chodzi o to że ToJa napewno jest u progu załamania.
Cobyście powiedzieli gdyby wasz tata miał guza mózgu i macie forum a na forum kłócą się o jakieś miesiączkowanie itp. ????????
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 11:41
Każda wpłacona przez nas suma jest w sumie niczym w porównaniu z tym co ci ludzie robią dla nas. A mam pytanie - Kto się kłuci?
A co do spamowania to jestem zdecydowanie za
Weronice raczej nie chodziło o spamowanie,tylko o nabijanie postów.
Weroniko- ja tu się nie kłócę, próbowałam wytłumaczyć po prostu innej forumowiczce,że jest w błędzie i powiedziałam już,żebyśmy przestały drążyć ten temat, jeśli ona się do tej nie dostosuje,po prostu wszystkie te posty skasuję a nie jest ich tak dużo...Wero, wszystko jest pod kontrolą, ja wiem,że forum ma kryzys ale takimi postami po prostu nic nie ździałamy, po prostu na forum nadal są osoby,które to wszystko mają gdzieś i nawet nie raczą się nie kłóćić,nie pisać bezsensownych postów itp. A co do nabijania licznika- próbujemy to zwalczyć już od dawna niestety zawsze znajdzie się osoba,dla której ;liczą się tylko gwiazdki...
Werce chodzi oto tata ToJa jest poważnie chory a toja od około 4 lat zajmóje się naszym forum jeśli tata ToJa nie wyzdrowieje to niewiadomo czy ToJa będzie miała ochote dalej udzielać się na forum zreszta przeczytajcie to a cami się przkonacie:
ToJa napisała:
Muszę Wam wyjaśnić moją nieobecność na forum, brak odpowiedzi na PW, Tlenie czy GG.
Mój tata jest chory. Ma guza mózgu. Tego nie da się wyleczyć.
Nie wiem kiedy tu wrócę Na razie nie jestem w stanie nic robić ani tu ani w serwisie. Nie mogę, nie chcę i nie wiem czy kiedykolwiek będę jeszcze chciała.
Kończy się nam kasa. Przyjaciele pomagają nam jak mogą. Miałam zrobić stronę z prośbą o pomoc i nie umiem. Pierwszy raz nie potrafię zrobić czegoś, co zawsze lubiłam. Nie umiem się zmusić żeby pomóc swojemu tacie.
Temat blokuję. To tyko wyjaśnienie. Nie chcę pytań, komentarzy i żadnych uwag.
_________________ Ja jestem ciebie nie ma
Kocham Alberta
Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!
kicia1994
Weronika Gość
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2004 16:19
Tak kiciu o to codziło ( nie chce mis ię pisać co teraz oodpisuję tobie)