Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 16 Lip, 2004 20:55
Ja nie zbieram NICI choć przyznam,że niektóre piórniki,misiaki podobają mi się, ale uważam,że wydanie 40 zł na piórnik czy 20 zł na małego misia to jednak przesada i dlatego nic z tej firmy nie mam. Moja siostra dostała na urodziny pamiętnik i piórnik z taką krowa z NICI. Prezenty bardzo fajne choć wiem,ze kosztowne
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sob 17 Lip, 2004 18:06
No właśnie... Jak nie wiem co kupić koelżance na prezent to idę do sklepu i kupuję misiaka z NICI. Taki najmniejszy jest za 19.90 zł, akurat na present Albo taki piórnik za 10 zł (metalowy) i do tego ołówki czy długopisy, wyjdzie też około 20 zł ... no i mam prezent z głowy
Och NICI! Uwielbiam te pluszaki i akcesoria! Tyle, że mają one cenę niezbyt przyjemną ... Ale czasami warto się poświęcić . Teraz mi sie bardzo podoba kolekcja z tą owieczką Jolly Mah...
_________________ Najczęściej duma jest przyczyną wszystkich wielkich błędów.
ja kiedys miałam świra na punkcie diddla ale teraz juz nie kupywałam co mi w ręce wleci! teraz z tym gównem nie mam co zrobic ale także podoba mi sie NICI <- spoko firma i bardziej poważniejsza niż... DYDEL (tak moja mama mówi ) no ale cena wyrafinowana a jeśli juz coś kupuje... to kupuje to co jest mi naprawde potrzebne i sie przyda... np. jakiś ołówek, długopis itd.. ale maskotek i takich innych dupereli to nie
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 04 Sie, 2004 18:24 ...
Ja nie Ale dziewczyny z mojej klasy za tym wręcz szaleją!!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 10:51
Ja nie i razem z koleżankami uważamy, ze to strata czasu i kasy, bo wolimy wodawać tą kasę choćby na ciuchy i kosmetyki (najlepiej wszystkie we wszystkich odcieniach czerni), oraz na mangi
Gość
Wysłany: Pon 30 Sie, 2004 21:21
[quote="Iśka"][quote="Weronika"]Ja mam gg w Didll[/quote]
Ja nie mam nic. Bo po co, wydawać nieopłacalnie kasę, na drogie maskotki? Ale moja siostra dostała piónik z koniem z nici na urdziny i przyznam że...też chcę