sami tylko sie waż dotknąć nenę a cię doajde to co ona mówi jest słuszne
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Lip, 2004 22:36
Dzięki, Angel
A ty, Sami se kopaj jak ci dzięki temu ulży.
Gość
Wysłany: Wto 03 Sie, 2004 11:38
ja jestem szczupła i zawszę noszę jedno częściowy kostium kąpielowy. Dzięki temu unikam wielu zdażeń np moja koleżanka na basenie skoczeła do wody i jej majtki spadły a mojej siostrze stanik się rozpiął pozatym uważam że stroje dwu kąpielowe są tak dla pokazu nie są takie wygodne i są tylko po to żeby móc coś pokazać wiecie o co chodzi a w jedno częściowym także wygląda się odjazdowo. To wszystko wyjaśnia fakt że ratowniczki mają jednoczęściowe stroje bo jak ratują ludzi to muszą mieć wygodny strój a gdyby mieli dwuczęściowy to mógłby im się obsunąć podczas akcji.Ale ja nikomu nie zabraniam nosić takich stroi róbcie co chcecie ja po prostu wolę nosić jednoczęściowe są wygodniejsze i bezpieczniejsze ale wy róbcie co chcecie ja po prostu chciałam wyrazić swoje zdanie na ten temat!
Według mnie modne sa i jednoczęsciowe i dwuczęsciowe kostiumy...ja mam i taki i taki. Jak idę na basen zo zakładam zawsze jednoczęsciowy bo mi się wygodnie pływa itp a pozatym jak bym skakała ze słupka to dwuczęsciowy mógłby mi zlecieć, ale jak idę na plaże to ZAWSZE zakładam dwuczęsciowy bo wtedy można się dokładniej opalić...a pozatym na plazy większosc ludzi takie nosi bo jest gorąco. JA osobiscie uwazam ze i ten i ten kosium jest wygodny i wcale nie mysle ze noszenie kostiumu dwuczesciowego jest na pokaz..chyba ze ma się jakis bardzo skąpy ten stój np. stringi ale jesli taki zwykły to czemu nie?
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Według mnie modne sa i jednoczęsciowe i dwuczęsciowe kostiumy...ja mam i taki i taki. Jak idę na basen zo zakładam zawsze jednoczęsciowy bo mi się wygodnie pływa itp a pozatym jak bym skakała ze słupka to dwuczęsciowy mógłby mi zlecieć, ale jak idę na plaże to ZAWSZE zakładam dwuczęsciowy bo wtedy można się dokładniej opalić...a pozatym na plazy większosc ludzi takie nosi bo jest gorąco. JA osobiscie uwazam ze i ten i ten kosium jest wygodny i wcale nie mysle ze noszenie kostiumu dwuczesciowego jest na pokaz..chyba ze ma się jakis bardzo skąpy ten stój np. stringi ale jesli taki zwykły to czemu nie?
Według mnie też.Każdy ma inny góst i kupuje sobie jaki mu sie podoba i w jakim mu jest wygodnie.Dla mnie moda nie ma znaczenia,chociasz ja nosze strój dwuczęściowy bo w jedno częściowym zle sie czuje.Strój mnie tak jak by ściąga do dołu i sie garbie tak dziwnie nie moge być w prostej pozycji bo mi wted nie wygodnie w jedno częściowym.No ale dwuczęściowe jeszcze może są modniejsze ale tak jak mówiłam dla mnie to nie ma znaczenia.Tak jak gościówa mam taki i taki.Ale polecam dwuczęściowy .
_________________ Pyszny pierożek z truskawakami i twarożkiem do buzi am!AAAA!!Tylko nie wywalaj ze mnie moich truskawkowych wlaków!Ty aligatorze!!!
Zgadzam się że modne są te i te ale dwu są fajniejsze...
Co do jedno to myśle że lepiej żebyście zakładały takie "powycinane" a nie "pełne"
_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
Gość
Wysłany: Czw 12 Sie, 2004 18:47
wez dziecko. masz dopiero 10lat wiec sie nie dziwie ze nosisz 1czesciowy. jak bym byla twoja mama to bym ci nawet nie pozwolila ogladac 2czesciowych bo sie jeszcze zgorszysz. a zreszta ty najlepiej mozesz wogole bez stroju biegac. przeciez i tak nic nie masz... hehehe taka prawda... poco ci stroj??bikini to by z ciebie zlatywal no chyba ze se waty napchasz ale nie radze bo jak sie bedziesz kapac to sie zkurczy...:) no chyba ze se wsadzisz skarpetki... ale lepiej nie bo jak by wygladala dziewczynka 10letnia z TAKIMI cyckami (wiekszymi od matki) i w bikini. ale jak wolisz...
Gość
Wysłany: Czw 12 Sie, 2004 18:50
oczywiscie ostatni post byl do sami10 czy jak ona tam ma.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 12 Sie, 2004 20:17
ja tam mam strój 2 częściowy, nie lubie jednoczęściówek ale nic do nich nie mam, jednak żeby kupować i jedno i dwu częściówke to nie, żal mi po prostu pieniędzy żeby kupowac obydwa, dlatego mam dwu (bardziej je lubie) która i tak kupuje raz na dwa czy trzy lata, jednak na przyszły rok (ten mam od zeszłego roku) musze kupić sobie nowy bo z tego powoli wyrastam (pieprzone piersi, co one chcą miec miseczke E? =P)
pozdrawiam!
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
wez dziecko. masz dopiero 10lat wiec sie nie dziwie ze nosisz 1czesciowy. jak bym byla twoja mama to bym ci nawet nie pozwolila ogladac 2czesciowych bo sie jeszcze zgorszysz. a zreszta ty najlepiej mozesz wogole bez stroju biegac. przeciez i tak nic nie masz... hehehe taka prawda... poco ci stroj??bikini to by z ciebie zlatywal no chyba ze se waty napchasz ale nie radze bo jak sie bedziesz kapac to sie zkurczy... no chyba ze se wsadzisz skarpetki... ale lepiej nie bo jak by wygladala dziewczynka 10letnia z TAKIMI cyckami (wiekszymi od matki) i w bikini. ale jak wolisz...
JEdna uwaga: Myśl co piszesz !!
Są 2-czesciowe streoje kąpielowe spacjalne dla mach dzieci i moga je nosic nawet 3-latki! To jest taka krutka koszulka i majtki! Nie musi byc odrazu staniK! A 10-letnie dziecko napewno nie bedzie iegało nago po plazy! To by było chore! 10-letnie dzieckoma juz najczeciej włosy łonowe itp..zresztą to jest niemzaczne zeby dzieci w takim wieku biegały po plazy..do 5-6 lat tak..ale 10 juz nie...
Do panienki wierzby: Popieram..Tyle ze ja miałam najpierw dwuczęsciowy kostium bo chciałam si mocniej opalic na plazy a jednoczesciowy MUSIAŁAM dokupic bo jak jezdziłam ze szkoła na basen to zabraniali dwuczesciowych :/ wiec bylam zmuszona kupic drugi kostium.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 21:14
Ja pływam w stroju dwucześciowym. Do niedawna miałam coś pomiędzy bikini a zwykłym dwuczesciowym no ale yy...góra już nie pasiła=P Siostra dała mi niedawno po niej bikini=]
no wlasnie co do strojow: chcialabym bikini, ale no.....ten....tego .............. no dobra: plaska troche jestem. roznica ,miedzy obwodami wynosi tylko 7cm. i co ??? chcialabym bikini, fajne sa i modne teraz.....
_________________ to ja powróciłam- kasia 14latek. marcin, wciąż Cię kocham i nigdy nie przestanę....
Ekhem... ja ZAWSZE noszę bikini, ale akurat wygląd MOICH sutków już mnie denerwuje... no bo jak można mię 12 lat i mieć rozmiar stanika 75B
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.