PODOBA MI SIĘ chłopak z którym chodziłam do klasy 1- 6! Podobał mi się już w 5 klasie ale nic z tego nie wyszło (on się dowiedział ze mi sie podoba). TERAZ CHODZĘ DO ! GIMNAZJUM i dalej mi się podoba... lale on jest w innej klasie. Nie wiem co zrobić sądzę że on też do mnie coś czuje! NIE WIEM CO ZROBIĆ! POWIEDZIAŁABYM MU TO! JA mam z nim kontakt gadam na gg w szkole raczej nie! WYŻALAM MU SIĘ CZASEM NAWET MÓWIĘ MU ŻE MI SIĘ PODOBA JEDEN CHŁOPAK ALE NIE WIEM CZY JA MU, I ŻE CAŁY CZAS PROBUJE TEMU CHŁOPAKOWIE POWIEDZIEC CO DO NIEGO CZUJE! ON ZAS ODPOWIADA ZEBEYM POWIEDZIAŁA TEMU CHLOPAKOWI I JUZ...SADZE ZE ON SIE DOMYSLA ( )! ALE CO DALEJ? MYSLALAM ZEBY MU POWIEDZIEC TO NA DYSKOTECE! CZY TO DOBRY POMYSŁ? CO MAM ZROBIĆ!!!!????
Wysłany: Czw 10 Kwi, 2003 19:00 Musisz się odważyć!!
Jeśli znasz tego chłopak dobrze powinnaś powiedzieć mu to odrazu, a dyskoteka to świetny moment na powiedzenie mu tego i na poznanie nowych i może jeszcze bardziej interesujących chłopaków.
Ulka Gość
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2003 11:22
Zgadzam sięz gwiazdką, ale mam też inną propozycje. zacznij mu się znowu wyżalać , że nieiwesz jak powiedzieć chłopakowi że ci się podoba. Jeśli powie, zebyś mu powiedziała to mu powiedz: ,, a gdybym ci powiedziała, ze chodzi o ciebie?" i poczekaj co odpowie. Jeśli to zrobi napisz mi co powiedział
A** Gość
Wysłany: Sob 03 Maj, 2003 19:21 powiedz to
wedlug mnie powinnas z nim jeszcze raz pogadac na g/g i jeszcze raz mu sie o tym wyzalic,a gdy powie ze powiedz temu chlopakowi to co czujesz to na drugi dzien postaraj sie z nim o tym pogadac albo tez na g/g ale wspomnialas cos o dyskotece na dyskotece moglabys z nim porozmawiac jak naj bardziej wiec powiedz mu o tym co czujesz przy najblizszej okazji