| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
do dziewczyn
Autor Wiadomość
Syśka
Gość
PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 21:00   

Nie martw się ja też mam 11 lat i waże 37 kg.Mam też 147 cm wzrostu.Tez czasami mysle ze jestem mała.Ale moja kuzynka przez całą podstawówke była niska a teraz przerosła wszystkie koleżanki.
Przejdź na dół
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 21:35   Re: do dziewczyn Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

macia napisał/a:
dziewczyny mam problem jestem niska
mam 11(niecałe)lat 147 cm 39 kilo wagi i jak uyrosnoc???????????? Question Question

Taka mała jesteś ja mam 9 lat i mam tyle samo cm co ty 147cm
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 18:24   

dziewczynko!!!!! ja mam 12 lat i waze 36kg nie martw sie to ze jestes niska najwyrazniej jeszcze nie dojrzewasz. przyjdzie na ciebie pora!!!!!!!!!!! jak zaczniesz dojrzewac to napewno urosniesz. no chyba ze nie zaczniesz... zreszta jak by to wygladalo 170cm i plaska decha@!!!!!!!!!!!!1 i to w wieku 11lat. jeszcze jestes mala (chodzi mi o wiek) i nie masz sie czego przejmowac
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyno, ty się martwisz !? Ja mam 12 lat,ok.146 wzrostu, waże góra 32 kg. I się nie martwię. Ba, nawet jest mi z tym dobrze Wink. W ,,kruszynie" tkwi moja osobowość i nie powtarzalnośc. Tylko czasem mi przeszkadza, że na basenie nie mogę dotykać dna na 146cm, kiedy moje koleżanki stają całymi z stopami i głowę mają na wierzchu. Nie denerwuję mnie też, że koleżanki czasami podchodzą do mnie jak do małej dziewczynki, ale to też przez moje nie dziecinne, lecz słodkie zachowania. Taka już jestem. I wcale nie chcę być wyższa od koleżanek, bo po co ? Ty też pomyśl o tym, że, ,,maleńkość" ma swoje dobre strony Wink.

PS. Napewno znasz powiedzinko :
,, Małe jest piękne " Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1826428
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak to jest .. ;D . Niektorzy są nizsi ... niektorzy wyzszy Smile). Ja mam 12 lat , ok, 160 wzrostu .. a waga ok. 45 kilo .. biggrin . Do mnei do klasy chodzi pare niskich dziewczyn .. Wysokim tez jest byc fajnie ;D . Np. jak na w-f'ie ghramy w kosza .. skok w wzwyz :] itpp... No .. fajnie jest tez byc malym ;D .
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 18:38   

własnie wqrwiqją mnie jak takie gówniary mają takie problemy. dziewczyna ktora ma 12lat martwi sie ze nie ma okresu, dziewczyna 13letnia nie wie czy wspolzyc z chlopakiem, dziewczyna ktorej roznica miedzy obwodem w biuscie i pod wynosi 3cm chce juz nosic stanik itd... jeju... to jest koszmar!!!
DZIECKO: masz ZALEDWIE 11lat. jak zaczniesz dojrzewac to i urosniesz, a zreszta jak na swoje mlode latka to i tak nie jestes niska. ja ide do 3gimn. i mam niecale 160cm! a tylko mam dla ciebie rade. zrzuc pare kilo bo chyba jestes troche PRZY kosci. i nie martw sie dziecko jak zaczniesz dojrzewac to i zaczniesz rosnac. sory ze ciagle powtarzam "dziecko" no ale powidzcie same czy tak nie jest??
Powrót do góry
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przeciez nie każdy musi być ideałem .
Wogóle wiele osób są bardzo wysocy czy niscy . To nie jest rzaden problem .
a tak wogóle to bardzo dobrze warzysz i masz w wzroście . Ja mam 152 wzrostu i waże 35 36 kilogramów Mr. Green A nie ma rzadnego powodu żeby sie martwić bo dopiero wszystko ci pójdzie w górę . Teraz jeszcze nie jestęś w okresie dojrzewania ale z każdym dniem się zbilżasz . Masz dopiero tak jak ja 11 LAT . Nie kązdy musi być ideałem ale prawde mówiąc jak na twój wiek ty nim jesteś . To jedynie kwestia czasu !!!
Powrót do góry
manacka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 13 Sie, 2004 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 11 lat i musze żyć bo mam 169 i jeszcze rosne co ja mam powiedzić rozumiem cie ale moje koleżanki są niższe jedne ma nawet 124 też musi z tym żyć i inni też stym żyją

Numer Gadu-Gadu
2240313
Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli masz urosnac to urosniesz, a jesli nie to widac natura tak chciala. Ja mam niecale 13 i 164 cm. Ale wedlug mnie wzrost sie nie liczy i juz. Wazne jest to co sie ma w srodku.

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3006137
OLUAK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 03 Paź, 2004 07:28   ja mam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 11lat i mam 162cm. wzrostu a waże 44kg.
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 23 Paź, 2004 17:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam ponad 15 lat, mam 157 cm. wzrostu i waże 38kg. W szkole mówią na mnie szprota, nie lubię tego, ale jakoś żyję.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 23 Paź, 2004 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O kurde ! Jak ja ci OLUAK zazdroszcze... 157cm, 16 lat i 43/45 kg mi nie odpowiada... Fajnie by bylo miec tak 162cm... W liceum wygladam jak taki kurdupel wsrod takich "dryblasow" :/

ewqq-nzlg
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:23   

A słyszeliście powiedzenie: duże jest piękne? hihi. Ja mam dokładnie 12 lat i 7 m-cy :D ważę ok. 41 kg i wzrostu mam gdzieś 158cm. I co Wy o tym myślicie? Wszyscy mi mówią że jestem wysoka, i faktycznie taka się czuję. A cały czas idę w górę. A rodziców mam niskich. Za to brat ma 185cm a siostra 165cm. Też pewnie gdzieś tak urosnę jak siostra... Chociaż jest szansa że stuknę 170. Chciałabym :D Ale nie więcej niż 175.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 21:03   

Ja mam 170, 8 grudnia skończę 14 lat i ważę... 52 kg... Jak dla mnie to za dużo dlatego biorę się za brzuszki Twisted Evil I takie inne ćwiczonka Razz Plus zdrowe odżywianie Mr. Green
Powrót do góry
Anadriel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Narazie nie ma się co martwić, jeszcze urośniesz... rośniemy do 21 roku życia więc nie martw się Twój wzrost jeszcze się ureguluje...
Pozdrawiam i polecam się na przyszłośc...

Numer Gadu-Gadu
5297084
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu