Ja tam lubie wszystkie, ale najbardziej to chyba Dove, Nivea, Nastolatki i <20 (poniżej 20 lat )Są fajne i nie mam po nich uczulenia, bo mi się to często zdarza. Mama mówi że jestem jeszcze za młoda na kosmetyki, ale peeling albo jakiś żel do mycia twarzy zniesie Głosowałam na NIVEa a wy... ?
Nie wiem jak mróweczka i Kaniusia mogą nie używać kosmetyków.Ja bym bez nich zgineła:korektory,toniki,kremy,dezodoranty,lakier,błyszczyki.Ja lubie belle,oriflame,avon,adidas,kenzo.Niestety tych firm nie ma wyszczegulniony(oprócz adidasa),więć musze zagłosować na to ostatnie
Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Gość
Wysłany: Pon 09 Sie, 2004 15:19
Ja jestem zamłoda na kosmetyki. Ale używam toniku,antyperspirantu i dezodorantu. Myślę, że to taka podstawa ;). A co do malowania się... Hmmy... Jeszcze się nie maluje, ale mam wieelką słabość do błyszczyków :)