Wysłany: Pon 09 Sie, 2004 12:33 Pomóżcie natychmiast !!!
Chciałabym mieć podobną stronkę jak ta http://www.paulapage.prv.pl/ jednak nie wiem w jakim programie została zrobiona... Moglibyście mi powiedzieć jak myślicie?
Jeżeli w Wordzie to jak ona zrobiła te suwaczki(chodzi o to jakim sposobem są niebieskie, a ten główny suwaczek jest inny niż nawet na tym forum).
Mam jeszcze pare innych pytań: Jak ta dziewczyna zrobiła Księgę gości, bo w Wordzie takiej chyba się nieda zrobić (ikonki przy, np. nicku w których wpisuje się tekst)
Czy w Wordzie da się zrobić coś takiego, że przy tych tabelach z boku jak przeważnie są zrobione spisy treści można zrobić, że głównym suwaczkiem przeciąga się stronkę, a nie tymi wszystkimi przy tych różnych tabelach? (ja niechcę mieć tak jak ta dziewczyna na tej stronce z tymi suwakami)
_________________ nie podam. wkurzasz mnie- narazie jestem bardzo cierpliwa ale już nie bawem...
Tavion Gość
Wysłany: Pon 09 Sie, 2004 12:48
Prosefjonalisci nie uzywają programów To jest w html'u - coś takiego na czym bazuje pajączek, króliczek, zajączek, myszka, kicia i reszta ... i nie pisz natychmiast bo nigdzie się nie pali - A html będziesz miała w gimnazjum.
Robienie strony w wordzie to najgorsza rzecz jaka może być przy robieniu strony.
A strona według mnie została zrobiona we fronpage’u a to dlatego że podstrony maja rozszerzenie .htm i kodowanie strony jest windows-1250 a powinno się dawać iso-8859-2
dlatego uważam że jest zrobiona we frontpage’u
Tavion ale ja niejestem profesjonalistą- ja jestem w tym wszystkim bardzo ale to bardzo ciemna i po przeczytaniu kursu niec z niego nie rozumiem... Czy strony nieda sie zrobić nieznając tego języka html?
_________________ nie podam. wkurzasz mnie- narazie jestem bardzo cierpliwa ale już nie bawem...