Nie wiem czy pajączka 2000 w ogóle gdzieś można ściągnąć :- /
A co do najlepszego programu to nie powiem który program jest najlepszy sama musisz sobie przetestować i wybrać ten w który będzie dobry dla ciebie i w którym będzie ci się najlepiej pracować.
To że wywala błąd nic nie poradzę, a programy na tej stronie są darmowe tylko nie wszystkie to pełne wersje, jeśli przy programie pisze Freeware to jest to darmowa wersja a inne to np. dema lub wymagające rejestracji po iluś dniach lub uruchomieniach.
Z tego co widzę to z pajączków tylko Pajączek 2.1.2 ma status Freeware
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
A mógłbyś mi podać (jak zanasz oczywiście) adres jednej ze stron która jest zrobiona w tym Pajączku?
Bardzo proszę!!!!!!!!!!!!!
Aha, te programy jakieś kici (czy jakoś inaczej one się zwą) to jeden z nich ściągnęłam i dalej niewiem ci z nimi zrobić, a w tym Pajączku to już zupełnie jestem ciemna...
On jest strasznie trudny do zrozumienia (przynajmiej dla takiej ciemnej masy jak ja).
_________________ nie podam. wkurzasz mnie- narazie jestem bardzo cierpliwa ale już nie bawem...
MatiSz Gość
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 16:41 Edytory HTML
Ja osobiście używam Web Site PRO. Darmwy, po polsku i prosta i obsługa. Polecam. Dostępny jest pod adresem http://website.e-clipse.org/?id=5 Na serio świetny! :)
EdHTML - polski, darmowy i naprawdę przyjemny w użyciu. Przesiadłem się na niego z Pajączka i Front Page. Jest dobrze rozbudowany i w obecnej wersji 5.0 ma także poprawioną obsługę PHP.
Co do Pajączka to poszukaj wersji 30 dniowej na jakimś serwerze z programami.
_________________ Nigdy nie było wczoraj, jutro umiera dzisiaj