Wlasne zdanie? Czy moze opinia wyrobiona na podstawie pseudoreportazy puszczanych na lekcji religii? Czy ty naprawde wierzysz we wszystko co zobaczysz na szklanym ekranie? Woodstock jest impreza kontrowersyjna i zawsze bedzie gromadzil skrajne opinie. A co do alkoholu i narkotykow to sa to aspekty charakerystyczne rowniez dla kazdej szkoly...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 04 Sie, 2004 08:45
meine kleine znajomi (nie wiem jak to się pisze =P nie umiem niemieckiego bo sie nie uczyłam nigdy =D) opowiadali mi że podczas całego woodstocku nie spotkali sie z propozycją wzięcia narkotyków! i to wcale nie ejst regułą że każdy kto tam jedzie musi ćpać, a jeżeli nie ćpa to zacznie bądź będą go d tego nakłaniać, co do picia to ten kto chce to pije =P ja osobiście napiłabym się troszku winka (bo lubie ^^') ale mniejsza z tym, a zabawa jest przednia, zachęcałabym ludzi (niestety już za późno) do relacji z koncertu które były na 2 w tą sobote, o 13:30 15:50 22:30 i 00:05 (ten trwal bardzo długo, objemował cały koncert zespołu Hey i Dezerter oraz zakończenie) tam było w ciekawy i obrazowy sposób to przedstawione, niestety tylko w pewnym stopniu, żeby to poczuć trzeba to przeżyć... zapraszam do przyjechania w przyszłym roku może się spotkamy =D
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja na woodstock pewnie pojade za rok, cóż mam tylko 14 lat:P ale moja mamusia jest strasznie do tego pozytywnie przekonana, tym bardziej że pojade, z moją "siostrą" przyrodzoną i jej tatusiem, albo z samym jej tatusiem:) będzie jazda na całego! :> JEEEEE
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 14:02
mała ja też chce ! buuuuuuuuuuuuu =( jak ty sie masz zeje*iście =( a moi rodzice tego nie lubią ani jedno ani drugie, i mnei za chwiny puszczą nawet jak będę pełnoletnia =( dlatego uciekam z domu ale buuuuu ja też chce za zgodą rodziców =(
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 21:44
no możemy się umówić o którejś godzinie w którymś miejscu, tylko do tego mamy jeszcze 11 miesięcy =] będziemy się umawiać na pcozątku lipca albo pod koniec czerwca =D
ja jade za rok z siostra bo bedzie miec 18 =)
a Woodstock według mnie to najlepsza impreza jaka mozna zrbic.. rock, punk rock, reggae... wszytsko co kocham. no i wspaniali ludzie, o takich samych ideach, tak samo ubrani... =) nikt by sie na mnie dziwnie nie patrzył Woodstock jest na prawdę wspaniały...
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
jeśli chodzi o punkty charakterystyczne na woodstocku to są: budki telefoniczne koło małej i dużej sceny, krany/prysznice, wioska kryszny, ściana wspinaczkowa, bankomat, sklepik z koszulkami wosp...ogolnie tam jest ogromny tlok, trudno sie odnalesć bez jakiejs flagi, sztandaru czy czegos w tym rodzaju.
_________________ Nie wyjdę dziś z tobą baby na techno, nie pójdę z tobą pod rękę po molo...Nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny która słucha disco-polo!!!