Wysłany: Sob 31 Lip, 2004 18:00 Będzie kolejna edycja "Bar'u" ?
Mam takie pytanie .. Ostatnio przypadkowo ogladalam tv ;-) . Zobaczyłam jakas reklame gdzie mowili zeby jakiegos sms'a wysłac itp. i pojawil się ten obrazek Baru. Aha , i ta reklama była na Polsacie .
I tak znowu odgrzewane pomysły, Polsat darowałby sobie ten bar chociaż i tak jak nie bar to wymyśliliby jakieś inne paskudztwo którym będą nas karmić przez kolejne 3 miesiące, ale jeżeli komuś się to podoba to niech sobie ogląda
Mnie jedynie ciekawi jak będzie wyglądać polski odpowiednik programu Survivor, który jest obecnie nagrywany przez TVN
//edit: Też wiadziałem reklamę związaną z kolejnym barem.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Nie wiem kiedy i niestey Ci nie pomogę bo nie moge juz patrzec na ten bar....nie lubię...bardzo nie lubie...tego programu. Nie oglądałam go i nie będę oglądac i zgadzam sie z poprzednikiem.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."