CZy macie jakąś swoją ulubiona ksiazke?Moimi ulubionymi są seria z Harrym Potterem , Molly Moon oraz Seria Niefortunnych Zdarzeń . A wasze ulubione ksiazki? :]
_________________ Najczęściej duma jest przyczyną wszystkich wielkich błędów.
ludzie nie nawidze czytac książek to po pierwsze i teraz Luna, nie komentuj tego ze nie lubie czytac książek, bo książki są fajne i mozna sie dużo od nich nauczyc itd... ok? odpuśc se...
Ale jeśli już to uwielbiam Molly Moon i Szkoła Przy cmentarzu a szkołe przy... moge czytac ile wlezie:D Horego Portiera nie lubie... straslziwie mnie nudzi.. Przeczytałam jeden roździał i już dalej nie mogłam
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
ja lubie czytac ksiazki ale oczywiscie nie wszystkie..nie czytam kazdego G**** co mi w rece wpadnie. Czytam dobre (dla mnie dobre)m rzeczy. Lubie np. Słynnego Harrego Pottera..duzo osob uwaza to za dziecinne ale ja mysle ze to jestbardzo sympatyczna i wciagajaca ksiązka. Lubie sporo ksiazek ale to chyba moja ulubiona
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 22 Lip, 2004 13:12
"Wojna polsko-ruska" Doroty Maslowskiej.
PoProstuJa Gość
Wysłany: Nie 25 Lip, 2004 18:37 ja
Ja uwielbiam kryminały Agathy Christie, ostatnio czytalam Dzienniki Kurta Cobaina. Poza tym lubię książki typu "Władca Much". Nienawidze książek dla nastolatek, jakichś Molly Moon czy coś... BLECH Pozdro
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 03 Sie, 2004 22:01
bardzo polecam "Z Wody Zrodzony" oraz przełużenie "Czarny Bóg" autorstwa J. Gregory Keyes-a jdna z moich ulubionych książek, długa (ponad 500 stron 1 część) ale ja przeczytałam ja dość szybko (no cóż lubię dużo czytac, kolo 5 dni) 2 część teraz mszuę pożyczyć, ale książka po prostu cudeńko dla wielbicieli fantastyki i przygody...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..