| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Atrakcyjność
Autor Wiadomość
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Lip, 2004 12:12   Atrakcyjność Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rozmawiałam ostatnio z moim najlepszym przyjacielem o chłopcach. A własciwie o punkci widzenia chłopców. Jednym z wątków był ubió dziewczyn. Zapytał mnie "jak myslisz, kiedy jestes najatrakcyjniejsza dla chłopaka - chodzi mi o ubiór" Mojemu przyjacielowi bardzo podobała sie moja odpowiedz. Na razie jej Wam nie zaprezentuje.
Chchiałabym aby dziwczyny odpowidziały mi na to pytanie - "jak myslisz, kiedy jestes najatrakcyjniejsza dla chłopaka - chodzi mi o ubiór".
Chciałabym poznac Wasza odpowiedz i porównac ją z moją. Być może wiele z Was nie ma takiego szczęscia i nie ma przyjaciela - płci męskiej- z którym moze o wszystkim pogadac. W tej kwestii całkowicie sie zgadzalismy, a jetem ciekawa czy on zgodizłby sie z Wasza odopowiedzia. Czekam na Wasze posty własnie z odpowiedzia na to pytanie
Z góry dziekuje

POZDRAWIAM CIEPLUTKO
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 05 Lip, 2004 12:50   

Myślę, że chłopcy lubią ubiór opinający, tzn. obcisły, eksponujący krztałty. Nie koniecznie krótki, tzn. mini do pół majtek i top do pół cycka. Ale właśnie taki opinający.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Lip, 2004 13:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

masz racje, chlopcy lubia gdy dziewczyny podkreslaja kobiece ksztłty Wink ale nie o to mi chodziło

Pozdrawiam cieplutko
Powrót do góry
angel of berlin Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kobiety w obcisłych rzeczach są superrrrrrrr oraz ja coś prześwituje Cool
Powrót do góry
Katharsis Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wydaje mi się że dużo zalezy od typu chłopaka...jednym podobają sie dziewczyny w obiętych ciuchach a innym wprost przeciwnie...wydaje mi się ze najważniejsze to ubierać się tak jak się lubi i swoim zachowaniem pokazywać ze ten styl ci odpowiada. Może przecież zdarzyć się tak ze jakaś dziewczyna ubierająca się w luźne rzeczy nagle włozy coś bardzo obcisłego..i najczęściej będzie sie w tym źle czuła a ten dyskomfort będzie z niej emanował i nie przyniesie oczekiwany rezultatów...tak mi się wydaje...zresztą słyszałam wiele opini ze najatrakcyjniejsze dziweczyny to te które są sobą i są naturalne..

Numer Gadu-Gadu
1146095
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 13:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Katharsis!!! Brawo !!!!
Właśnie tak mu powidziałam, że dziwczyna jest najatrakcyjniejsza kiedy jest sobą - własnie o taką odpowiedź mi chodziło!!!
dziewczyny!!! Bądźcie sobą - Rozmawiłam o tym z kilkoma chłopcami i właśnie oni to najbardzije lubią u dziewczyn!!! NATURALNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zawsze ubierajcie się tak jak lubicie - nie tak by komuś zaimopnować - naturalność jest wyskoko ceniona wśród chłopców - przynajmniej tych wartych zainteresowania !!!
Pozdrawiam cipelutko
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lip, 2004 10:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niestety więszośc chłopaków lubi skąpe, obcxisłe, przeźroczyste itp. ciuchy u dziewczyn... Evil or Very Mad Jak dla mnie to jest głupie..jesli dziewczyna ciągle nosi miniówy i obcisłe topy to znaczy ze ma niepoklej w głowie..ale zdarzaja się wyjątki w chłopakach...mój chłopak wrecz nie chce zebym ubierała się wyzywająco..chce miec mnie tylko dla siebie i nie lubi jak inni chłopcy się na mnie gapią.... Razz TO zalezy od typu..jedni lubią to inni to..ale chyba większość lubi dziewczyny w skąpych i obcisłych ciuchach.. Neutral

Numer Gadu-Gadu
730730
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 15:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niestety więkoszość chłopaków lubi skąpe ciuszki Laughing . Ale to naturlane nie ma co się martwić! Ale pamiętajmy zawsze ze znajdzie się chlopak ktory nie lubi takich stroi.

Numer Gadu-Gadu
4557715
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sądze ze to zalezy od gustu chłopaka.. ale niestety dużo chłopaków lubie Chodzące Lalki Barbi w miniówkach, obcisłych bluzkach, butach na obcasie... blondynki Confused ale są tacy którzy lubią naturalnośc.. i ja także sądze ze u dziewczyny naturalność jest najbardziej atrakcyjn Wink

Numer Gadu-Gadu
2419438
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ooo u nas w (starej) klasie większość chłopców lubi wytapetowane,ubrane w skape ciuszki dziewczyny np. taki Adam albo Rusek ich poziom inteligencji jest strasznie niski. Z resztą są oni wstrętni bo uwielbiają męczyć zwierzęta Confused szczególnie małe kotki- zabijają je dla zabawy Evil or Very Mad .

Numer Gadu-Gadu
4557715
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Takiemu Ruskowi to bym k(cenzura)a nogi z [cenzura] powyrywała! no debile! normalni debile! kiedys utopili w worku małe kotki Evil or Very Mad myślałam z eich rozwale! albo takiemu psu do lapy petarde przywiązali i podpalili... debile! normalni debile!

Numer Gadu-Gadu
2419438
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myśla ze sa wszytkim a beda niczym po smierci bo beda albo smazyc sie w piekle albo beda ich zjadaly żuki grabarze! Oni są ochydni, wstretni. Nie rozumiem czym sobie te zwierzeta na to zasluzyly?!

Numer Gadu-Gadu
4557715
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 19:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W podstawówce miałam takich kolegów w klasie co zabijali koty i chomiki...okropne..wiem..no ale cóz...zdarzaja sie ludzie których to nierusza..ale to jest wg. mnie nienormalne.

Numer Gadu-Gadu
730730
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 19:21   

Pamiętajmy, że wygląd nie jest najważniejszy. Jak to powiedział Thomas Merton: "Bez wnętrza bogatego nawet żaba by zdechła" Smile
A co do męczenia kotków, to tylko kara śmierci albo dożywocie Twisted Evil
Bez wcześniejszego ubiegania się o wolność! Twisted Evil

Miauuuuu Cat
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 21:15   Re: Atrakcyjność

Ewcia napisał/a:
Rozmawiałam ostatnio z moim najlepszym przyjacielem o chłopcach. A własciwie o punkci widzenia chłopców. Jednym z wątków był ubió dziewczyn. Zapytał mnie "jak myslisz, kiedy jestes najatrakcyjniejsza dla chłopaka - chodzi mi o ubiór" Mojemu przyjacielowi bardzo podobała sie moja odpowiedz. Na razie jej Wam nie zaprezentuje.
Chchiałabym aby dziwczyny odpowidziały mi na to pytanie - "jak myslisz, kiedy jestes najatrakcyjniejsza dla chłopaka - chodzi mi o ubiór".
Chciałabym poznac Wasza odpowiedz i porównac ją z moją. Być może wiele z Was nie ma takiego szczęscia i nie ma przyjaciela - płci męskiej- z którym moze o wszystkim pogadac. W tej kwestii całkowicie sie zgadzalismy, a jetem ciekawa czy on zgodizłby sie z Wasza odopowiedzia. Czekam na Wasze posty własnie z odpowiedzia na to pytanie
Z góry dziekuje

POZDRAWIAM CIEPLUTKO

Erm... No czy ja wiem, faceci są wzrokowcami. Lubią sobie popatrzeć ;] Czyli to chyba oczywiste, że wolą kiedy dziewczyna jest ubrana w mini, kozaczki i jakąś gorsetową bluzkę, nie zwracając jednak uwagi na to, że wygląda jakby wybierała się pod lampę, a nie na randkę Razz Chociaż, nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora Smile Przecież są [nikłe...] wyjątki ^___________^" I takich kochamy Razz Pozdrawiam. :*
Powrót do góry
Strona 1 z 5 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu