niedawno poznałam na necie fajnego chłopaka który hodzi do tej samej szkoły co ja.gdy sie spotkalismy on uznał ze mu sie raczej nie podobam a ja sie niesty zakochałąm. Jesetm załamana bo myślałąm że coś z tej znajomosci bedzie.chciałm z nim o tym pogadac ale on ......... wydaje mi sie ze jeszcze do tego nie dojrzał .Z nim sie wogóle nie da gadac na takie tematy .Nie wiem co robić ! boje sie że go strace ,że on znajdize sobie kogoś innego . nie wiem czy mam czekać czy sie odrazu zabić czy co ?!pomóżcie!!
Dziewczyna_1 ma dużo racji.
Nikogo nie można zmusić do miłości. Poza tym - chodzić z chłopakiem, któremu się nie podobasz, to też chyba nie za przyjemnie.
Rozejrzyj się - może w pobliżu jest inny, jeszcze bardzej super chłopak?
Wiem, wiem - łatwo nam pisać. Napewno będzie Ci ciężko, ale taka sytuacja nie może trwać wieki, bo coraz bardziej będzie Cię raniła.
Hejka!! Przecież na świecie jest tylu chłopaków!! NIe należy zawracać sobie głowy kimś kto cię ignoruje. Jestem pewna że gdybyś choć trochę sie postarała to znalazłabyś chłopak który obdarzyłby cię uczuciem
Ja uważam że jeśli ty mu się niepodobasz to srki ale lepiej z tym skączyć. Po co masz przez niego cierpieć Lepiej znajć takiego który jest fajny, mozna z nim pogadać, i który cię pokocha. Niezawracaj se nim głowy
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Takie zauroczenie (nie milosc, bo za tydzien bedzie inny jak mniemam ), jest bez sensu. On cie "nie chce". Nic na to nie poradzisz. Zreszta chlopacy (bez urazy) psychicznie dojrzewaja 3 lata wolniej (np. kobieta moze isc do slubu w wieku 18 lat, a mezczyzna dopiero od 21 r. zycia)
Ps. a moze jakis inny chlopak patrzy na ciebie maslanymi oczkami, a ty tego nie dostrzegasz bo uzalasz sie nad soba? I moze on jest o wiele fajniejszy niz tamten, i letwiej ci sie bedzie z nm porozumiec? Poszukaj na pewno znajdziesz