| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co teraz ??
Autor Wiadomość
Iza
Gość
PostWysłany: Sro 06 Lis, 2002 09:27   co teraz ??

niedawno poznałam na necie fajnego chłopaka który hodzi do tej samej szkoły co ja.gdy sie spotkalismy on uznał ze mu sie raczej nie podobam a ja sie niesty zakochałąm. Jesetm załamana bo myślałąm że coś z tej znajomosci bedzie.chciałm z nim o tym pogadac ale on ......... wydaje mi sie ze jeszcze do tego nie dojrzał .Z nim sie wogóle nie da gadac na takie tematy .Nie wiem co robić ! boje sie że go strace ,że on znajdize sobie kogoś innego . nie wiem czy mam czekać czy sie odrazu zabić czy co ?!pomóżcie!! Sad Crying or Very sad
Przejdź na dół
dziewczyna_1

PostWysłany: Czw 07 Lis, 2002 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam

Ja myślę, że powinnaś skończyć z taką miłością. Wiem że to nie jest takie proste. Jeśli po miesiącu Ci nie przejdzie, to jeszcze tu napisz...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Lis, 2002 23:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyna_1 ma dużo racji.
Nikogo nie można zmusić do miłości. Poza tym - chodzić z chłopakiem, któremu się nie podobasz, to też chyba nie za przyjemnie.

Rozejrzyj się - może w pobliżu jest inny, jeszcze bardzej super chłopak?

Wiem, wiem - łatwo nam pisać. Napewno będzie Ci ciężko, ale taka sytuacja nie może trwać wieki, bo coraz bardziej będzie Cię raniła.

Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 21:03   Nie załamuj się!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hejka!! Przecież na świecie jest tylu chłopaków!! NIe należy zawracać sobie głowy kimś kto cię ignoruje. Jestem pewna że gdybyś choć trochę sie postarała to znalazłabyś chłopak który obdarzyłby cię uczuciem biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 17:17   ..... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DUIZO CHLOPCOW TAKICH JEST ALE CO PORADZISZ? WEDŁUG MNIE POWINNAS SIE ROZGLADNAC ZA KIMS INNYM!

DO GWAIDECZKI:
NIE MYSLALAM ZE TY TAK MYSLISZ FAJNIE@

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 20 Kwi, 2003 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uważam że jeśli ty mu się niepodobasz to srki ale lepiej z tym skączyć. Po co masz przez niego cierpieć Question Lepiej znajć takiego który jest fajny, mozna z nim pogadać, i który cię pokocha. Niezawracaj se nim głowy Wink

Wicherek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Takie zauroczenie (nie milosc, bo za tydzien bedzie inny jak mniemam Wink ), jest bez sensu. On cie "nie chce". Nic na to nie poradzisz. Zreszta chlopacy (bez urazy) psychicznie dojrzewaja 3 lata wolniej (np. kobieta moze isc do slubu w wieku 18 lat, a mezczyzna dopiero od 21 r. zycia)

Ps. a moze jakis inny chlopak patrzy na ciebie maslanymi oczkami, a ty tego nie dostrzegasz bo uzalasz sie nad soba? I moze on jest o wiele fajniejszy niz tamten, i letwiej ci sie bedzie z nm porozumiec? Poszukaj na pewno znajdziesz Smile

Odpowiedz do tematu