Na moją siódmą operacje , tylko ze ona będzie cięższa od tamtych i nie mogą ją wykonać w Polsce.
We wrześniu? Wątpię...Po operacji będę miała długo z arę miesięcy rehabilitację.
Nie wiem co będzie ze szkolą , z kim tam pojadę , moi rodzice nie mogą się zwolnić z pracy...
Kinga - przyjemnością nie jest odbieranie spamu, ale chyba sama tego nie doświadczasz. Ze spamem należy walczyć, a nie ignorować. Kiedyś dostawałem ok 20 emaili dziennie, spamu. Wszystko ignorowałem i leciało do kosza. Teraz nie mam tego problemu.
Nie jestem stałym bywalcem tego forum, kiedyś spędzałem tu trochę czasu. Nie pozwolę sobie na wysyłanie mi jakichkolwiek niezamówionych informacji.
Mi kiedyś ciągle na maila przychodzilo jakies 60 maili dziennie z jakimis zalacznikami (oczywiscie ich nie otwieralam) i krotkimi wiadomosciami np. znam twoje haslo(tyle ze po ang.) wkurzylam sie i zmienilam konto i do tej pory mam spokoj ;]
_________________ Najczęściej duma jest przyczyną wszystkich wielkich błędów.