Mam taki pomysł żeby bardziej rozpowszechnić te forum jam myślicie czy to jest dobry pomys. Jesli wam to się podoba pomysł to wspulnie pomyślimy jak można by było rozpowszechnić te forum
macia pisze 100post i mam dociebie pytanie w tym poście tematem jest:
Mam taki pomysł żeby bardziej rozpowszechnić te forum jam myślicie czy to jest dobry pomys. Jesli wam to się podoba pomysł to wspulnie pomyślimy jak można by było rozpowszechnić te forum
a ty piszesz to:
moim zdaniem Lucja_nastka jest kims innym niz sie podaje
czyli wesołą 14latką z Torunia która jest
w ciążyod 14 roku zycia i nadal ma okres
jaki to ma związek z tym tematem powyżej bo ja niewiem
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Lip, 2004 11:38
Mefiu, nie pisz takimi wielkimi literami. Jak chcesz kogoś zacytować, użyj znacznika quote.
Hmmm...rozpowszechnić forum?
Może..może...Oto moje pomysły:
1. Wysłać wszystkim znajomym na gg coś w rodzaju: http://dziecionline.pl/forum <--wejdź, a nie pozałujesz!
2. Wysłać wszystkim znajomym maile z taka treścia jak powyzej.
3. Na blogach-podobną treść wklejać do komentarzy i książek gości.
4. Na stronach wklejać do książek gości.
Hmm...co jeszcze...No nie wiem. Może Wy macie jaieś lepsze pomysły
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
A wiecie co ? Wg mnie rozpowszechnianie forum jest caaałkiem zbyteczne...
Przecież co dziennie (no, prawie) przychodzi ktoś nowy ... Jeśli kotś będzie chciał, to je znajdzie A wg mnie - lepiej nie dawać banneró wszędzie gdzie popadnie, bo przyjdą tu takie... głupki jak... no mniejsza z tym
Myślę, że pomysł pierwszy i ewentualnie drugi są ok... Ale nie wysyłać wszystkim znajomym, tylko tym o których mamy dobre zdanie I wiemy, że nie będzie z siebie robił / robiła głupka na forum i tylko dodawała pracy adminom i moderatorom
No... takie jest moje zdanko
Zupełnie zgadzam się z Iśką. Uważacie,że na naszym forum udziela się mało osób? Moim zdaniem nie. Zdecydowanie jest co czytać, a postów nie jest za dużo, więc nawet się nie ma w czym gubić i za to tak bardzo lubie to forum Jest dobrze,przecież nie potrzeba nam więcej osób