Otwórz w photoshopie jedno zdjęcie o nazwie powiedzmy „photo1” później otwórz kolejne zdjęcie „photo2” w tym photo2 narzędziem lasso lub lasso wielokątne obrysuj postać lub element na zdjęciu „photo2” do momentu aż linia obrysu zrobi się przerywana, skopiuj zaznaczony element wciskając ctrl + c (kopiuj) przejdź do okna z pierwszym zdjęciem „photo1” i wciśnij ctrl + v (wklej) później narzędziem przesunięcie (lub skrót na klaw. V) ustaw ten wycięty fragment z „photo2” w tym „photo1” w miejscu w którym chcesz, i jak skończysz zostaje ci już tylko zapisać to co stworzyłaś.
W taki sposób możesz otwierać, kopiować i wklejać z kilku, kilkunastu różnych zdjęć do tego jednego wybranego.
To by było na tyle
Myślę że to o to chodzi.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Sam tak do końca nie wiem ale wydaje mi się że to jest naniesienie np. jakiejś postaci z kilku innych zdjęć na jedno np. kilka tych samych postaci lub rzeczy na jednym zdjęciu.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Otwórz jedno zdjęcie potem otwórz kolejne z tego drugiego narzędziem „zaznaczenie prostokątne” zaznacz żądany kawałek, linia zrobi się przerywana, naciśnij ctrl + c (kopiuj) przejdź do tego pierwszego zdjęcia, z menu na górze zakładka „Warstwa” wybierz „Dodaj maskę warstwy” -> wybierz „Odkryj wszystko” i naciśnij ctrl + v (wklej) narzędziem „Gradient” (lub litera „g” na klaw.) na tym wklejonym kawałku przeciągnij tym gradientem na skraju tego wklejonego kawałka. Jeśli wszystko zrobiłaś dobrze ten kawałek powinien „zlać” się z tym oryginalnym zdjęciem.
------------
Gość
Wysłany: Sob 19 Cze, 2004 09:36
a to w Photoshopie??
Bo mi bardziej chodzi o PSP
Ale pobróbuje wielkie dzieki :*
Bużka uwielbiam to forum :D :-D :-D
Gość
Wysłany: Sob 19 Cze, 2004 09:44
Kocham was :*:*:*
Udał osie :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Bużka for all :D
A szczególnie dla Dextera :oops: :-D :-D :-D :-D :) :) :) :) :) :wink: :mrgreen: :mrgreen: :?:
Bużka!!!!!!!!!!!!!!!!!! One more time :mrgreen: