HEJ!!
Mam do was pytanie...
Chciałabym sobie założyć bloga, a nie mam telefonu komórkowego...
Czy znacie jakieś serwisy, gdzie nie trzeba wysyłać sms-a aby zaktywować, albo co zrobić sobie w jakiś inny sposób bloga?
Z góry dziękuję i pozdrawiam..
!<@$!<@
Weronika Gość
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2003 15:06
[url]blog.eu.org[/url]
Nieznajoma Gość
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2003 20:03
Dzięki wielkie ;D
Mam jeszcze jedno pytanko: czy za założenie tego bloga muszę płacić ??
THX
Nieznajoma...
Jesli chcesz miec bloga za ktorego trzeba zaplacic [ kto by taki chcial? ] to wejdz na www.blog.pl kosz to 5 zeta+VAT albo wiecej , lub wejdz na www.blog.tenbit.pl ; www.diary.pl ; www.blog.eu.org ; i tam se zaloz bezplatnego bloga.Co prawda lepsze możliwości są na www.blog.pl ale co jak co trzeba miec komóre zeby wyslac SMS-a ... a tak pozatym moge ci pomóc w blogu moj numer gg : 3504680 tylko teraz narazie na gg wogole nie siedze ostatnio ale jak będę dostępna to podlącz sie , chętnie pomoge
Jesli chcesz miec bloga za ktorego trzeba zaplacic [ kto by taki chcial? ] to wejdz na www.blog.pl kosz to 5 zeta+VAT albo wiecej , lub wejdz na www.blog.tenbit.pl ; www.diary.pl ; www.blog.eu.org ; i tam se zaloz bezplatnego bloga.Co prawda lepsze możliwości są na www.blog.pl ale co jak co trzeba miec komóre zeby wyslac SMS-a ...