Hej!! Mam 14 lat i chodzę do 1 klasy gimnazjum. Od dawna podoba mi się chłopak o rok ode mnie starszy, wokół niego zawsze kręci się pełno dziewczyn, lecz jednak kiedy jest okazja ja nie umię zebrać sie na odwagę i zagadać do niego. chłopak z zachowania jest jak każdy i jak każdy ma jakieś wady lecz najgorsze jest to że ostatnio dowiedziałam się że pali marihuanę, ale ja myślę że przecież nie dałabym się wciągnąć w nic takiego . Koleżanki ciągle mówią mi że jest głupi i żebym dała sobie spokój. Ale on mi sie tak podoba [/i][/b]
Postanowiłem ci pomuc jak umiem według mnie on nie musi być gejem tez znam takiego koleśa co sie jak gej zachowuje ale nim nie jest ma dziewczyne itd. Muwiz że on sie tak zachowuje a moze on ma taki sposub bycia a jeś li bardzo chcesz sie dowiedzieć czy jest gejem to podejdz do niego i go zapytaj ale wondpie czy pużnij by chciał z twojom koleżankom chodzić jeżeli go nie słusznie oskarzacie a co do sprawdzenia to chybana nie wynależli jeszcze testów na sprawdzanie czy ktoś jest gejem czy nie
hmmm, to zależy z jakiego zródła o tym wiesz, marihuana uzależnia i jest grożna, ale oskarżenie kogoś o palenie jej jest poprostu....więc musisz dowiedzieć się na 100% czy to prawda, jeśli tak to powinnaś to gdzieś zgłosić
jak go poznać w tej kwestii ci nie poradze bo nie umiem podejść do 19 latków i się z nimi zapoznać, ale dowiedz się co go interesuje, ja np kupiłam zoskę i gram w nią na przewe by on to widział bo on uwielbia granie w zośkę!a czemu do niego nie podejdę??po 1 on uwarza że jestem głupią smarkula i na pewno na mnie nie zróci uwagii a po 2 koło niego pizdzą się takie 2 małe k......... w moim wielku, czemu małe k..........bo są mizdzą się do każdewgo faceta i
głowa do góry
Postanowiłem ci pomuc jak umiem według mnie on nie musi być gejem tez znam takiego koleśa co sie jak gej zachowuje ale nim nie jest ma dziewczyne itd. Muwiz że on sie tak zachowuje a moze on ma taki sposub bycia a jeś li bardzo chcesz sie dowiedzieć czy jest gejem to podejdz do niego i go zapytaj ale wondpie czy pużnij by chciał z twojom koleżankom chodzić jeżeli go nie słusznie oskarzacie a co do sprawdzenia to chybana nie wynależli jeszcze testów na sprawdzanie czy ktoś jest gejem czy nie
drogi tomku a skad to o geju sie wzielo tutaj? Myslisz zz to ta sama osoba?