| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zakochana!!
Autor Wiadomość
XXX
Gość
PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2003 19:21   Zakochana!!

Hej!! Mam 14 lat i chodzę do 1 klasy gimnazjum. Od dawna podoba mi się chłopak o rok ode mnie starszy, wokół niego zawsze kręci się pełno dziewczyn, lecz jednak kiedy jest okazja ja nie umię zebrać sie na odwagę i zagadać do niego. Confused chłopak z zachowania jest jak każdy i jak każdy ma jakieś wady lecz najgorsze jest to że ostatnio dowiedziałam się że pali marihuanę, ale ja myślę że przecież nie dałabym się wciągnąć w nic takiego Sad . Koleżanki ciągle mówią mi że jest głupi i żebym dała sobie spokój. Ale on mi sie tak podoba Exclamation [/i][/b]
Przejdź na dół
>TOMEK

PostWysłany: Sro 09 Kwi, 2003 06:14   MI SIE ZDAJE Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Postanowiłem ci pomuc jak umiem według mnie on nie musi być gejem tez znam takiego koleśa co sie jak gej zachowuje ale nim nie jest ma dziewczyne itd. Muwiz że on sie tak zachowuje a moze on ma taki sposub bycia a jeś li bardzo chcesz sie dowiedzieć czy jest gejem to podejdz do niego i go zapytaj ale wondpie czy pużnij by chciał z twojom koleżankom chodzić jeżeli go nie słusznie oskarzacie Laughing a co do sprawdzenia to chybana nie wynależli jeszcze testów na sprawdzanie czy ktoś jest gejem czy nie

guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 09 Kwi, 2003 16:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm, to zależy z jakiego zródła o tym wiesz, marihuana uzależnia i jest grożna, ale oskarżenie kogoś o palenie jej jest poprostu....więc musisz dowiedzieć się na 100% czy to prawda, jeśli tak to powinnaś to gdzieś zgłosić
jak go poznaćQuestion w tej kwestii ci nie poradze bo nie umiem podejść do 19 latków i się z nimi zapoznać, ale dowiedz się co go interesuje, ja np kupiłam zoskę i gram w nią na przewe by on to widział bo on uwielbia granie w zośkę!a czemu do niego nie podejdę??po 1 on uwarza że jestem głupią smarkula i na pewno na mnie nie zróci uwagii a po 2 koło niego pizdzą się takie 2 małe k......... w moim wielku, czemu małe k..........bo są mizdzą się do każdewgo faceta i
głowa do góry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 15:39   Re: MI SIE ZDAJE Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

>TOMEK napisał/a:
Postanowiłem ci pomuc jak umiem według mnie on nie musi być gejem tez znam takiego koleśa co sie jak gej zachowuje ale nim nie jest ma dziewczyne itd. Muwiz że on sie tak zachowuje a moze on ma taki sposub bycia a jeś li bardzo chcesz sie dowiedzieć czy jest gejem to podejdz do niego i go zapytaj ale wondpie czy pużnij by chciał z twojom koleżankom chodzić jeżeli go nie słusznie oskarzacie Laughing a co do sprawdzenia to chybana nie wynależli jeszcze testów na sprawdzanie czy ktoś jest gejem czy nie

drogi tomku a skad to o geju sie wzielo tutaj? Myslisz zz to ta sama osoba?

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu