Ja nie mam ojca... mam przybranego tak jak moja kuzynka mamy wiele spolego ale nie wazne.Mój prawdziwy "ojciec" chce zniczszczyc moją rodzine co mam robić??????????????
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
poprostu dzwoni mówi że zabije mnie i moją mamea potem moja mama dzwoniłą do niego i powiedziała że zadzwoniła na policję i on potem przeprosił bo powiedział że był piany!(tak akurat już mu wierze ).
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 11 Cze, 2004 17:15
Olka...
Bardzo mi przykro z tego powodu. A może on rzeczywiście był pijany? Pomyśl o tym. To bardzo poważny temat i my niestety nie mozemy powiedzieć Ci, co zrobić...Najlepsze wyjście, to dzwonienie w takich sytuacjach na policje(jeśli będzie się to powtarzać)...
nie zazdroszcze, trzeba bylo odzwonic, i powiedziec, ze ZOMO na niego naslesz
ja bym mu sie tym samym odwdzieczyla, zadzwonila i tak go zjechala od gory do dolu, ze by wiecej sie juz nie odezwal
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 15:32
Cze
Oleńko chyba mogę tak mówić
Nie martw się wszystko będzie dobrze pogadaj z mamą o swoich obawach jeśli możesz to podaj mi do niej mail
Twój ojciec nie może wam niczego zrobić
Nie martw się zapewne naprawde był pijany i gadał takie głupoty
A najlepiej zrobi twoja mama jeśli powiadomi policję
Kingka,tylko że moja mama nie umie nawet e-maila założyć...