Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 10 Cze, 2004 19:03 Strona www
Cze
Wiecie chciałabym zrobić naprawdę dobrą stronę
nie tam jakąś na republice ale naprawde fajną
może mi ktoś pomóc
strona ma być włąściwie o wszystkim
Jeśli ma to być profesjonalna strona, o wszystkim czyli pewnie będzie rozbudowana to żeby uniknąć nie potrzebnego męczenia się z ewentualnym dodawaniem nowych działów, stron itp. polecam jakiegoś CMS’a czyli system portalowy np. Nuke lub jportal w doświadczenia wiem że jportal jest bardziej przyjazny obsłudze ale jeśli zdecydujesz się na jportal’a lub nuke to będziesz potrzebowała serwera z obsługą PHP oraz bazą danych MySQL z darmowych serwerów tego typu to najpewniejszy wydaje mi się Lycos jest jeszcze webzdarma.cz ale z wz.cz bym uważał bo mogą mieć limit zapytań do bazy i wtedy portal nie będzie działał prawidłowo, chociaż lycos też nie jest wolny od błędów ale na początek musi wystarczyć.
Oczywiście oferuję swoją pomoc jeśli będziesz jej potrzebować
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Zaraz zobaczymy na wz.cz czy da rade zainstaluje jportala jak bedzie dzialal to sobie go wezmiesz Kinga a jesli chcesz na laycosie i ci reklama nie przeszkadza to tez ci chetnie zrobie , to bedzie dla mnie powtorka z lekcji u Dextera jakie pobieralem
No to wz.cz juz odpada zablokowali zakladanie kont dla polskich userow, tylko Słowacy i czesi moga z niego korzystac
Kinga napisz czy mzoe byc na Laycosie ??
Tylko ze czesto wyskakuja jakies reklamy tzn. pasek po prawej stronie ekranu.
http://members.lycos.co.uk/zsrsichow1tz/index.php
nie zdziw sie jak go nie bedzie czasem nie wyskakuje robi to jak widzi mu sie.