Z reguły nie lubie szkoły ale czasem nawet lubie chodzić Jeszcze gdybym miała fajniejszą i zgrana klase to juz by było super Wtedy moze nawet bym bardziej polubiła szkołe Bo jeśli nie lubie iść do szkoły to głownie ze wzgledu na moja klase, bo szkoła sama w sobie nie jest zła. Tylko niestety klasa jest chamska
Ja z jednego wzgledu tak a z jednego nie. Lubię( w niektórcyh przypadkach nawet kocham (bez przesady tu chodzi o moje przyjaciółki ) ludzi z mojej klasy a nieraz to mi się nie uśmiecha siedzieć 7 godzin w ławce z nosem w ksiazce i wąchać smród nauki
Ja nawet lubie chodzić do szkoły. Jednak tylko wtedy, gdy nie mam żadnego większego sprawdzianu i są luźne lekcje. uwielbiam moją klasę. na lekcjach zawsze dzieje się coś ciekawego,tak jak dzisiaj. nieraz nie chce mi się iść do szkoły, ale gdy nie pójde to mam uczucie, że coś opuściłam... w końcu nikt nie opowie mi ciekawego zdarzenia tak szczegółowo jakbym je zobaczyła na własne oczy...
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Ja kocham szkole jestem mega nieukiem chyba najgorszy w klasie
ale sie nie przejmuje bo mnie wszyscy lubia w klasie i zawsze i na przerwie cyz to lekcji sa jaja a to ze mnei lubia to sadze po tym ze ciagle ze jeszcze zadnej przerwy nie spedzilem sam:) no i wogle po lekcjach tez sa jaja:)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Nie , nie lubię chodzić do szkoły...jest ona nudna...a zwłaszcza niektóre lekcje tj. J.Polski,Religia,Przyroda itp.
Chociasz bardzo lubię W-F.Wątpie ze ktoś lubi chodzić do szkoły...a najwyżej ja takiej osoby nie spotkałam...ciągle nauka nauka nauka...a ja mam dość juz tej nauki
Zagłosowałam na "Nie lubię"
a ja lubie no ale czasami to mi sie niechce bo musze tak rano wstawac (6:00) a puzniej wpoychac sie do drogiegfo pelnego autobusu
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
marog6 Gość
Wysłany: Sro 17 Mar, 2004 08:09
Ja bardzo lubiłem chodzic do szkoły do puki nie stalo sie cos złego w drodze do szkoły. było to jakies pół roku temu, wtedy bardzo sie bałem że sie to powtorzy teraz staram sie nie myśleć o tym
Ja zagłosowałam na to, że nie lubie chodzić do szkoły..ale to nie do końca tak...NIE LUBIE chodzić do szkoły dlatego bo nie lubie się uczyć i siedzieć tam tyle godzin i słuchać co nauczyciele mówią..ale jest jeden powód dla którego w pewnym sensie mogłabym powiedzieć, że lubię...bo spotykam tam wielu moich znajomych...moge z nimi porozmawiac, powygłupiać się itp..ale to tylko na przerwach więc krótko. Dlatego raczej pzeważa NIE LUBIE chodzić do szkoły..w końcu ze znajomymi moge się spotykac poza szkołą..chodziaż z niewszystkimi.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Lubię chodzić do szkoły ale najczęściej wtedy kiedy są siuper lekcje
A w dodatku nasza klasa jest bardzo zgrana i naszczęście mamy fajnych chłopaków,ale powiem że dziewczyny się lepiej uczą nawet jeśli chłopaków jest więcej
Bardzo lubię naszą szkołe i klasę bo jest taka, taka super
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 11 Kwi, 2004 08:37
Lubię - ze względu na koleżanki i kolegów. W szkole nigdy nie jest nudno To znaczy, na przerwach nie jest... Niecierpię niezapowiedzianych kartkówek czy pytań, nie lubię też długich notatek, bo mnie ręka od nich boli. I nie lubię religi, bo jest na niej strasznie nudno.
Nie nawidze. A szczegolnie na polskiego. Jak ide na to lekcje to mysle, ze zaraz zwymiotuje. Nie mozna slowami opisac jak bardzo nie znosze polskiego. Ale jesli lekcje sa luzne i wogole to lubie chodzic do szkoly Tzn przed wakacjami x]
CHomiczka nie zgadzam się z tobą w 100% . raczej w 50%.
Mnie w klasie wiele osób uważa za kujonkę a do szkoły chodzę bo muszę. nie powiem że kiedyś nie lubiłaaam... lubiłam i nadal lubię ale tylko dla celuów towarzyskich:P
_________________ "Każdy ma swojego Boga a oni wszyscy są jednym"