Wysłany: Sro 09 Cze, 2004 20:39 o co w tym wszystkim chodzi??
Jest kilka spraw któe chcę poruszyć mianowicie..
1.CIągle ktoś pisze o złotych punktach...może mi ktoś wyjaśnić po co one są????
2. Zauważyłam że od zmiany adresu tej stronki nie mogę zmienić awatara choćbym chciała. Ta opcja nie wyświetla mi się w profilu. Czym to jest spowodowane?
_________________ "Każdy ma swojego Boga a oni wszyscy są jednym"
1. Złote punkty(są jeszcze?) są(lub były) po t, by przekazywać je osobom,które piszą sensowne i pomagające innym posty. Każdy chciał mieć Złote Punkty i był to jakby taki wyścig szczurów. Właściwie to one nie mają jakiegoś celu. Są po nic. Tak sobie.
2. Specjalnie,zeby odpowiedzieć na ten post spróbowałam zmienić awatar. U mnie wszystko OK. Nie wiem,czemu Tobie się nie udaje.
Złotych Punktów nie ma. Większość traktowała to jak zdobywanie ich dla siebie a nie po to żeby dawać innym. Obrazki można ustawiać po napisaniu 30 postów. Katharsis "załapała" się jeszcze na obrazek, ale każdy nowy użytkownik już nie będzie go miał zanim nie napisze 30 postów. 30 postów to nie tak dużo, ale myślę, że człowiek, który tyle napisze to zostanie z nami na dłużej. Ludzie pisali po kilka postów a obrazek od razu dyndał. To trochę odciąży forum. Zrezygnowałm też z Listy przebojów. Prawie nikogo to nie interesowało więc nie było sensu zostawiać.
Zmieniłam też ilość postów potrzebną do otrzymania rangi:
Debiutant 30 postów
Junior 60 postów
Dociekliwy 200 postów
Dyskutant 300 postów
Aktywista 500 postów
Jeśli macie propozycje innych nazw rang to piszcie!
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Wiekie dzięki ToJa już myślałam że z moim koputerkiem jest coś nie tak . Zgadzam się z tobą avatary powinny być czymś w rodzaju wyróznienia stałego bywalco- odpowiadacza
_________________ "Każdy ma swojego Boga a oni wszyscy są jednym"