Wysłany: Czw 03 Cze, 2004 17:55 bardzo mnie to denerwuje! No bo niby co!
Nie wiem dlaczego, ale często to się zdaza. Czytam posty (dosłownie 30sek.), i chcę nowego topica (byłam już zalogowana), ale każe mi wpisaćurzytkownika. nie wiem dlaczego, ale mnie poprostu wyl;ogowywuje.
Mojim kolejnym problemem, który mnie trapi jest to, że gdy chcę zmienić, swój emblemat i wciskam na galerję to:
- albo pokaże się kaleri, a jak chcę zmienić kategorję to wyskakuje jakiś napis
- albo pojowia się coś w stylu "Twoje dane są aktywowane"
Bardzo mnie to wnerwia, bo bardzo chciala bym looknąć sobie na galerię.
No często się tak zdarza na forum,ze Cię wylogowuje. Najlepiej ustawić sobie na "zaloguj mnie automatycznie". Mnie też to wnerwia,ale na szczęście na tym forum to się nie zdarza. A jeśli chodzi o emblemat to nie do końca skojarzyłam, o co chodzi
Chodzi o to że jak się chce w galerii wybrać inny dział z avatarami np. Rysunki I lub Starwars to wraca do profilu i pisze że musisz wypełnić wymagane pola.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Oh mi też sie tak zdażało z emblementem...ale w koncud ałam sobei spokój i mam ciągle jeden stary...a co dow ylogowań...to mnie ejszcze nigdy nie wylogowało samo...ja mam ustawione na zaloguj mnie przy wejsćiu czy coś takeigo..może ty też sobie to ustaw a wtedy przestanie...nie wiem...