Hejka. Nie było mnie baardzo długo nie wiem czemu jakoś postanowiłam przerwać bycia na tym forum. Teraz jestem znow i mam zamiar pisac dalej. Fajnie ze nadal istenieje stare, dobre forum
Czemu pomyliła forum?? Ja sama nie pamiętam Twojego pobytu tutaj, albo Cię nie kojarzę ale ja tu jestem bardzo króciutko. Masz ten sam obrazek co ja i któraś powinna go zmienić. Może TY??
Akacja Gość
Wysłany: Czw 13 Maj, 2004 19:34
to gdzie ja mam to napisac????
co do zmany obrazka to nie wiem bo bardzo sie do niego przywiązałam... moze pojde na kompromizm ale musze znalesc zastepczy obrazek...
Akacja wszystko w porządku. To dobre miejsce na ten post.
Korbka Akacja dołączyła na forum 29 listopada 2003. Ciebie jeszcze nie było. Później Akacja znikła i dlatego jej tu nie widziałaś. Pod każdym obrazkiem pisze kiedy Użytkownik dołączył na forum, ile postów napisał...
A obrazki możecie mieć jednakowe
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Akacjo!!!!!Witaj znowu wśród nas!!!!!Co do starego,dobrego forum,to masz rację...:DJest dobre,stare i kochane.I mam nadzieję,ze jeszcze długo takie będzie.... A...co do obrazka ,to zgadzam się z Toją.Przecież użytkownika nie poznaje się po emblemacie tylko po nazwie...
Hey Cieszę się że wróciłaś...
Nie będę się rozpisywać bo bym pisała o tym samym.
Pozdrowienia
Ps.Ja nie oceniam po emblemacie tylko po nazwie lub jakości postu
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Maj, 2004 10:47
Ale Nyszko, przecież ty np. nie jesteś glanikiem...
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Maj, 2004 20:37
ale Nena przecież wiesz o co tu biega. Chodzi o to że patrząc na emblemat wyobraża sobie osobowość tej osoby. Np. Nyszka ma jakis taki świecący, zmieniający kolory z glanikiem, więc myślę, że jest taka zakręcona, zwariowana. Ty masz jakąś laskę pomalowaną na czarno ze skupionę miną, więc myślę że jesteś poważna i masz wiele fajnych myśli w głowie. Może nawet jesteś odrobinę nieśmiała, mądrze patrzysz na świat. O to w tym chodzi. Przynajmniej ja tak uważam... ;DDd ;]]]
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Maj, 2004 21:02
No, w sumie... Też czasem nawet mylę osoby które mają takie same emblematy, więc to nie takie głupie... ("dobrze mówi, dać jej wódki" - jak to się czasem powiada).