| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Obóz
Autor Wiadomość
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 22:20   Obóz Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pamiętacie,że ktoś kiedyś napisał posyt z propozycją spotkania się ludzi z forum?Ja mam podobny pomysł,tylko,że to odbywaloby się na zasadzie obozu.Albo kolonii.Ten,kto chciałby przyjechać,dostawałby (od Dega albo ToJi)kartę do wypełnienia,płaciłby ileś tam i mógłby jechać. Very Happy Ten obóz nie byłby długo.Chodzi tu głownie o to,żeby się spotkać "na prawdę",bardziej się zapoznać,a nie ciągle przez internet Sad .
PS Deg,powiedz,czy Ci się pomysł podoba,jakie warunki musi spełniać opiekun(czyli ty)(jeśli wiesz,jakie),na ile moglibyśmy pojechać itp.,itd. Very Happy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 07:36   

No wiesz Idda ja niweiem... Bo ja dopiero pierwszy raz będe jechać bez rodziców na Zieloną Szkołę - 5.06.04r - 10.06.04 r A dotego rodzice mi mogą nie pozwolić a ja widze że tu niema prawie nikogo z Wrocławia żeby mógł mi pomóc
Powrót do góry
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 08:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To bardzo dobry pomysł...Weronika a czy ta osoba mósi być z Wrocławia...a czemu nie np. z Krakowa...przeciesz wszyscy(starsi) zaopiekowalibyśmy się tobą....tak bardzo chciałabym poznać część z tych osób...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 08:15   

Tu chodzi o to że któś by musiał po mnie przyjechać czy o tam pociąg. A ja nie wiem czy mi rodzice pozwolą bo chodze do 3 KLASY!!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale jak to by Deg organizował? Laughing Gdzie? U siebie w domu? Laughing
Fajny to byłby nawet pomysł ale wtedy, gdybyśmy wybrali sobie jakąś taką kolonie(obóz) gdzie po prostu wyszukalibyśmy w katalogu i w miarę możliwości umówić się na jeden turnus...Tylko,że trochę głupio no bo Dega by np. nie było Crying or Very sad A z resztą ja się od razu reklamuję,że nie pojadę, bo jadę na obóz konny. W ogóle to chyba trochę za późno się obudziliśmy z tym obozem... Crying or Very sad Ale może jeszcze byscie fuksem zdążyli tylko musielibyście się streszczać...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 21:38   

Moim zdaniem to naprawdę za późno się obudziliśmy... A szkoda, bo z miłą chęcią spotkałabym się z wami na żywo. ;DD Ale z zorganizowaniem kolonii czy czegoś takiego jest naprawdę dużo kłopotu... A wogóle kto by toorganizowął?? DEg?? Musiał by się naprawdę poświęcić...
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 18 Maj, 2004 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no dziewczyny ciekawy pomysł, ale oczywiście jest jeden (nie tylko jeden ale ten najważniejszy) problem, Deg ma rodzine, córeczkę, żone i nei wiem czy miałby jakąkolwiek ochotę i czas aby organizować coś takiego, ale ja sie na takie coś pisze, to mi odpowiada,....

Numer Gadu-Gadu
2891618
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 20 Maj, 2004 08:58   

Ufam wam ale...
Internetowe znajomości są niebezpieczne. Jak sie pytasz rodziców to ci powiedzą czy jedzei z wami chocizą 3 osób dorosłych? A nawet gdyby deg sie zgodził to i tak jest za mało osób.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 23 Maj, 2004 00:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pomysł fajny, ale niestety nierealny.
Nie uda nam się:
- ustalić terminu, który byłby dobry dla wszystkich
- przekonać rodziców, aby Was puścili na ten "obóz". Sam nie pozwoliłbym mojej córce pojechać na obóz z jakimśtam degiem z forum Wink
- zorganizować wszystko tak, jak trzeba - obozem muszą opiekować się dorośli po odpowiednich kursach, trzeba zapewnić wyżywienie, opiekę medyczną itp. To potężna sprawa.

Jeśli już, to można byłoby organizować spotkania "regionalne" - np. osób z okolic Warszawy, w innym terminie np. Wrocławia, jeszcze w innym - ze Śląska itp. na kilka godzin. Będzie bliżej i bezpieczniej (można przyjechać np. ze starszą siostrą).

A tak wogóle, to możemy kiedyś umówić się na ogólnopolskie spotkanie Internetowe - na jakimś chacie. Każdy będzie miał blisko Wink, rodzice nie będą mieli obiekcji i będzie bezpiecznie. Co Wy na to?

Odpowiedz do tematu