| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zakochałam sie ale ja sie mu chyba nie podobam
Autor Wiadomość
anonimka
Gość
PostWysłany: Czw 06 Mar, 2003 20:05   zakochałam sie ale ja sie mu chyba nie podobam

zakochałam sie w jednym chłopaku bardzo ale ja sie mu chyba nie podobam Sad jak go zdobyc pomużcie ja cierpięSad Crying or Very sad
Przejdź na dół
zagubiony
Gość
PostWysłany: Nie 16 Mar, 2003 13:06   

Ja też mam taki problem ale odwrotnie do sytuacji koleżanki ...
Kiedyś (na początku roku szkolnego)koleżanka była mną zachwycona a teraz doszedł do nas kolega i on bardziej jej imponuje i woli jego co zrobić ?? teraz ?? Question
Powrót do góry
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Mar, 2003 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja kolezanka ma gorszy problem zakochała sie. Kolega w którym się zakochała własnie wyjechał do warszawy i przyjedzie za 3 miesiace a moaj kolezanka jak sie z nim zegnala nie zgodizla sie na pocalunek pozniej tak zalowala a nie wiedaomo czy sien jescze zobacz

Ulka
Gość
PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2003 08:08   

Mam prawie ten sam problem. Sama też niewiem co zrobić. Ale myśle że powinnaś porozmawiać z nim w cztery oczy. Wink I wtedy dowiesz się czy mu się podobasz. A jesli wstydzisz się do niego podejść i go zapytać to wyślij mu liścik. Więcej Ci poroadzić nieumiem. według mnie to dwa najłatwiejsz sposoby Wink
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 14:35   NIe martw się! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Siema!! Wiesz ja mam podobny problem, chodzę do i gim. i podoba mi się chłopak o rok odemnie starszy JEST CUDOWNY biggrin ale niestety nie umię do niego zagadać Sad , ale niedługo dyskoteka to najlepsza okazja na poderwanie swojej sympatii. Musisz się postarać, np.wpadnij przypadkiem na niego (przecież to dyskoteka) może właśnie w takiej sytuacji wpadniesz mu w oko i na jakiejś wolnej poprosi cię abyś z nim zatańczyła biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 17:18   h,mhmmh Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli ci zalezy na tym chlopaku powiedz mu o tym! :wink:

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 19:18   Hejka!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja do Słoneczka,. Przecież sama wiesz że to nie takie latwe podejść do chłopaka i od tak sobie powiedzieć: Podobasz mi sie. Dziewczyna która by tak zrobiła musiałaby być naprawdę pewna siebie i odważna.Najlepiej jeśli czymś mu zaimponujesz, lub zrobisz coś co dałoby mu do myślena. Możesz mu to też w jakiś sposób okazywać, na każdym kroku np. słodko się do niego uśmiechać, mi tez podoba się pewien chłopak i nie biegnę do nigo z tą wiadomością . Należy posępować powoli i ostrożnie. A wtedy wszystko powinno być OK. biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 18:52   HMM Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ALE JESLI JUZ SIE DAWALO SYGNALY......KLAUDIA JA POWIEDZIALAM TU WIESZ KOMU NIC Z TEGO NIE WYSZLO ALE...ZWIERZALAM SIE MU A ON MI .....I TAK DALEJ...MOZNA POWIEDZIEC ZE TO BYLA PRZYJAZN??? JA SADZE ZE TAK BO BYLE KOMU SIE NIE ZWIERZAM

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu