Niewiem czy zaóważyliście ale to forum jako jedne z nielicznych jest w miare powazne i naprawde można sie z niego dużo dowiedzieć. Mało jest takich osób których posty pisane są tylko dla jaj (choć i tacy sie zdażają )
W każdym razie... JEST DOBRZE !
Tak, to forum akurat jest najlepsze z tych wszystkich jakie do tej pory widziałam. Na ten własnie trafiłam jako pierwszy i najlepszy jest!;-) Nic na nim nie brakuje,naprawdę! Zawsze otrzymam odpowiedź na dręczące mnie pytanie z praktycznie każdej dziedziny! Ale trochę za dużo coś ostatnio osób,które robią sobie "jaja". No cóż...I tak nasze forum jest THE BEST!
To forum jest super
Nie ma rzadnych wad
Wszystkiego się można dowiedzieć...
Tylko na forum niektóre osoby mają jakieś wonty.
Bo nie umią się normalnie wypowiedzieć .
I robią to dla "jaj"a to jest przeciez bez sensu
To forum jest naprawdę jednym z najfajniejszych. Poza tym, gdy ma się prawdziwy problem można uzyskać mądre odpowiedzi rówieśników, jak i osób starszych, czy młodszych, a to jest bardzo ważne. Wiele osób przechodziło kiedys to samo i potrafią pomóc. Ppza tym nie trzeba być zalogowanym, żeby móc napisać post, a przy wstydliwych pytaniach jest to bardzo wielkim pozytywem
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Ja sama na początku myślałam, że skoro są tu takie tematy np. o seksie, czy tego typu, to są tu sami pełnoletni ludzie, ale na szczęście się myliłam i wszyscy są naprawdę spox! Jedno tylko forum bardziej mi się podoba od tego, ponieważ zapoznałam się tam z wieloma cool ludźmi i spoko atmosferą! Ale kto wie! Piszę tu od niedawna, więc jeszcze wszystko możliwe!
PS: Najgorsze jest to, że długo się wczytuje (To forum!)