| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
papiez rzadzi
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 00:55   papiez rzadzi

Mroweczka zalozyla post w ktorym domaga sie bana dla papieza.w tym topicu prosze o wpis wszystkich jego zwolennikow!Pokazcie jak jestesmy silni!!!
Przejdź na dół
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 01:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co ? To już przesada !
Masz zamiar zaśmiecić forum postami pseudozwolenników Papieża, który zasługuje na bana ?! Papież, zastanów się nad sobą.

(przepraszam, że tyle piszę postów, których nie musiałabym pisać, ale już nie wytrzymuję... zróbcie coś z Papieżem i Malikiem ... Confused)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 08:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fajnie Rolling Eyes
Po pierwsze: Ja nie domagałam się dla nikogo bana po prostu wszyscy uważają mnie za tak powiem GÓWNIERE bo mam niecałe 13 lat. A Ty obraziłeś nas wszystkich chociażby przez to,ze nazwałeś nas wszystkich h*****
Po drugie: Może jestem młoda,mała ale nie głupia i nie dam się nabrać na jakies shakowanie forum.
Po trzecie: Teraz to już przesadziłeś. O moderatorstwu i Złotych Punktach narazie możesz sobie pomarzyć. Z tymi h***** to przegiąłeś już naprawde.
Po czwarte: Proszę bardzo, skoro kogoś to tak bardzo oburza, to zachowam tą waszą "prywatność" (co by mnie do sądu nie pozwali o ja nie mgoe ale sie boję Rolling Eyes ) bo w przeciwieństwie do cIEBIE jestem uczciwa(o ja wale ale problem... Rolling Eyes )

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 12:29   

Ja tam lubię papieża. Wiem, że zaraz się wszyscy podniecą, że ja niby taka porządna, ale nie groziłam mu banem, tylko zapytałam czy to na serio i miło sobie pogadaliśmy. Poza tym niemal każdy jego post poprawia mi humor, a jak czytałam rozmowę z Iśką to prawie z krzesła spadłam.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
Ja tam lubię papieża. Wiem, że zaraz się wszyscy podniecą, że ja niby taka porządna, ale nie groziłam mu banem, tylko zapytałam czy to na serio i miło sobie pogadaliśmy. Poza tym niemal każdy jego post poprawia mi humor, a jak czytałam rozmowę z Iśką to prawie z krzesła spadłam.

Wiem Nena,ze go lubisz i nikt się tu nie bedzie na pewno podniecał. A Ty masz to szczęście,ze jesteś ode mnie starsza, toteż masz większe szanse, ze ktoś Cię tu w ogóle będzie akceptować i nie nabijać się z Ciebie. Słuchajcie moze jestem mała i młoda ale nie głupia! No ta rozmowa na gg z tym czubkiem już kompletnie mnie dobiła! GADAŁ DO MNIE JAK DO 5-LETNIEGO DZIECIAKA,KTÓRY WE WSZYSTKO WIERZY!!! Po prostu z GÓWNIARĄ nie da się gadać no bo co? Taka młoda niecałe 13 lat...(Nena 14 lat no tak AŻ rok różnicy). Po prostu nie mam siły na tego kolesia i mówię Wam,ze albo ON SIĘ USPOKOJNI LUB WYJDZIE Z FORUM albo ja się tu więcej nie pokażę. Po co mam tu wchodzić skoro wszyscy uważają mnie za gówniarę.
_____

dobra dobra, tu coś było i nie wróci więcej...Razz Za bardzo się rozgadałam. Ale tak jest na prawdę po prostu zauważyłam,ze coraz więcej osób traktuje mnie tak jak traktuja mnie ludzie w realu. Zawsze zaczyna się od tgeo,że jestem GÓWNIARĄ potem są bardziej...e...nie tego nazwy Rolling Eyes No dobra z tymi przyjaciółmi to trochę przesadziłam ale naprawdę to tylko z Wami mogę tak na szczerze pogadać. A tak do niedawna myślałam,że dziewczyny są fałszywe, z nim nie da się w ogóle dogadać itp. (przynajmniej w realu). Teraz już wiem,ze to prwda:D Bo ty z papieżem to chyba nie umiecie się zgówniarami dogadywać... Very Happy Z..."siksą", tak z "siksą". I sorry za tamten post jako s tak głupio wyszło Wink

Ostatnio zmieniony przez mroweczka dnia Wto 13 Kwi, 2004 11:36, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
malik1
Gość
PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 21:34   

[
Cytat:
Po co mam tu wchodzić skoro wszyscy uważają mnie za gówniarę. Jak nie w realu, to tutaj. PRZYNAJMIEJ JA myślałam,ze choc moze się to wydawać głupie to ja ŻYJĘ TYLKO DLA TEGO FORUM!!! Bo jesteście moimi JEDYNYMI przyjaciółmi. A teraz się okazuje,że wszyscy mnie mają w DUPIE i wszyscy uważaja mnie za rozwydrzonego bachora?!?!?!
P.S. Czy na tym forum też dostanę kryptonim "dziwka"?!
Nie widzialem zeby ktos cie tu mial za gowniare.......sam papiez w rozmowie ze mna sie zapytal skad sie biora takie madre dzieci:)choc moze dzieckiem juz nie jestes.....:Piszesz zre na forum masz JEDNYCH PRZYJACIOL.......eeeee to cos nei tak z toba......przyjaciol to najlepiej poszukaj sobie dookola ciebie bo pozniej naprawde zostataniesz na lodzie....(i jak widzsz potrafie pisac normalne posty)a pozatym to nie bierz tego wszystkiego na prawde.. Cool
Pozdro NENA
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 22:19   

Ja? Nie, ja mam 13 lat. Po prostu nie groziłam Papieżowi banem.
Powrót do góry
malik

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
? Nie, ja mam 13 lat. Po prostu nie groziłam Papieżowi banem.
Ale nena myslisz ze papiez przejmuje sie tym ze ktos mu grozi banem>>poprostu masz fajne poczucie humoru i to co pisze papiez jest dla ciebie smieszne a dal innych moze nie poprostu nie.dobra koncze bo nie chce byc bardziej papieski od Papieza:)
Powrót do góry
malik

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 22:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
? Nie, ja mam 13 lat. Po prostu nie groziłam Papieżowi banem.
Ale nena myslisz ze papiez przejmuje sie tym ze ktos mu grozi banem>>poprostu masz fajne poczucie humoru i to co pisze papiez jest dla ciebie smieszne a dal innych moze nie poprostu nie.dobra koncze bo nie chce byc bardziej papieski od Papieza:)
Powrót do góry
Papież

PostWysłany: Wto 13 Kwi, 2004 00:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena jest wporzo.

wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Powrót do góry
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 13 Kwi, 2004 07:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem, że papież trochę dziwne posty pisze Rolling Eyes
Nie tak, że doradza, tylko czasami jeszcze coś dogada.
Nie podoba mi się "papież", bo pisze takie kościelne posty Confused
Czy on czasem nie wczuł za bardzo w rolę Question
Mroweczka nie wiem co o Tobie mówią ale powiem Ci na pocieszenie że jesteś spox Thum
No a ja to mam 11 lat Wink
Powrót do góry
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 13 Kwi, 2004 08:03   odp Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PAPIEZ NAS OBRAZIL . Nazwal nas tak i tak . Poza tym pisze glupawe posty . A to z mroweczka to przgiecie . Moze i powiecie , ze jednenascie lat to za malo zeby mowic cos o innych ale forum nie ma ograniczej wiekowych wiec jestem i wyrazam swoja opinie . Ja mysle , ze papiez moze byc na forum ale po prostu wylogowac go usunac mu zlote punkty i posty ! Szyska zanim cos napisesz to zorientuj sie o co chodzi w calej sytuacji . Bo Twoje posty sa nie raz tak glupawe ....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 14 Kwi, 2004 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Mi osobiście papież nie przeszkadza Smile a jego posty dają nutkę humoru na forum zawsze gdy je czytam pojawia mi się na twarzy uśmiech biggrin ogólnie to zawsze jestem uśmiechnięta Smile posty naszego kolegi papieża są spoko mam nadzieję że będą się nadal pojawiać Smile spróbujcie jakoś dojść do kompromisu z mróweczką nie warto się sprzeczać o jakieś złote punkty itd
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Czw 15 Kwi, 2004 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
... a jak czytałam rozmowę z Iśką to prawie z krzesła spadłam.

Yyy... eee... jaką rozmowę ze mną ? Very Happy

P.S. Sorrka, że tak późno się skapnęłam, ale znowu mi rodzice kompa zablokowali... teraz jestem tu "nielegalnie" Razz
Powrót do góry
Papież

PostWysłany: Czw 15 Kwi, 2004 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wlasnie Papież rządzi , tylko gdzie mój mod ?

wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu