| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ktoś odebrał mi złote punkty !!!!
Autor Wiadomość
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Mar, 2004 19:36   Ktoś odebrał mi złote punkty !!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ej nie zeby mnie to obchodziło bo nie zależy mi zzbytnio na tych punktach i wszystkich rangach ALE :
po pierwsze : nie oszukuje i jestem pewna że miałam ich więcej a dokladnie 99
po drugie : czy moderator albo dobra rada może "za kare" odebrać komuś punkty ???????????????????????????????????
po trzecie: nikomu ich nie podarowałam

No bo prawda jest taka że wdalam sie w "ostrą wymianę zdań" z Gościówą... Nie mam zamiaru mówić że to ona ze względu na swoją range mi te punkty zabrała ALE TYLKO TO PRZYCHODZI MI DO GŁOWY

I uważam że to by było bardzo CHAMSKIE !!!

czy ktoś może mi wytłumaczyć o co tu chodzi ( może ty Gościówa?! )
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Mar, 2004 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, moderatorzy i admini mają prawo odbierać/dodawać Złote Punkty ale nie sądze, by ktoś z nas to zrobił. Ja nigdy nie odbierałam Złotych Punktów. Lepiej sprawdź jeszcze raz, czy na pewno ktoś Ci je zabrał, przypomnij sobie, czy komuś nie dawałaś. I ręczę Ci,ze nie zrobiła tego Gościówa a juz na pewno nie "na złosć" bo się pokłóciłyscie a ta Wasza "kłótnia" na pewno nie ma tu nic do rzeczy. Ale jeśli tak bardzo Ci na tym zalezy, to powiedz moge Ci nawet ze swoich Złotych Punktów oddać to 10 czy 20. MI to różnicy nie robi-mam dużo ale i tak na to nie patrzę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Mar, 2004 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm ok dzięki....
Nie chce twoich punktów bo mi też na nich nie zalezy... tylko wydało mi sie dziwne dlaczego tak zniknęły te które miałam. A napewno nikomu ich nie dałam !
tylko nie wydaje mi sie to do końca uczciwe!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 28 Mar, 2004 10:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi również odebrano ponad 130 pnk.
i nikomu ich nei podarowałam ale to pewnie admini odebrali ponieważ np. nie każdy twój post zasługiwał na złoty punkt...tak mi się wydaje...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niewiem kto może wam odbierać "złote punkty"
Nie są chyba aż tak ważne,
żeby kłócić się o to kto je zabiera
No napewno chiałybyście o tym wiedzieć

Ale cóż Laughing
Powrót do góry
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 18:40   Hm...

Nie wiem czy ma ktoś takie prawo, ale mówiom tu że tak.... Nio ale nie powinni Ci odbierać punktów (jeżeli tak zrobili) tylko dlatego że masz inne zdanie od nich!! 3maj siem!! Buziaczki!!
Powrót do góry
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz korbko, tu chyba nie o to chodzi. Nie zabiora ci punktow za to ze masz inne zdanie, ale zalozmy za udzil w zabawach na forum. te posty nic nowego nie wnosza i moim zdaniem nie powinno sie za nie dostawac punktow.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1340718
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 19:14   ...:::...

Aha to o to biega... Nio w tym masz akurat rację... Bo w zabawy można grać specjalnie na punkty... Ale jeśli o to chodzi to jeszcze z kilku podkategorii trzeba by było zabrać punkty...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 23:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chyba rzeczywiście nie ma sensu sie dłużej nad tym zastanawiać. Ja po prostu chciałam wiedzieć o co biega. No trudno.
Ale ja w te "zabawy" to niespecjalnie grałam. Może tylko ostatnio ale to było już po tym jjak mi te punkty wyparowały.
TRRRRRRRRRUUUDNO.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2975498
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Kwi, 2004 23:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Admini nie są tacy straszni i nie odbierają punktów. Tzn. ja nie zabieram, a ToJa pewnie też nie Wink.

Junior
Junior

PostWysłany: Pon 19 Kwi, 2004 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehehe tak też myślałam, zapomnijmy o sprawie :-)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2975498
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Kwi, 2004 17:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne, że nie zabierałam... Zabieram, ale takim ludziom jak Papież. Obrażał, bluzgał i pisał głupoty. Fakt, że za zabawy nie powinno być punktów, ale nie da się tego rozdzielić. Chociaż zabawy wcale nie są głupie i można z nich czasem czegoś nauczyć. Zresztą to nieistotne. Za każdy post i za każdą odpowiedź punkty są naliczane. To nie chodzi o to, żeby nazbierać ich jak najwięcej, ale żeby mieć z czego dawać innym. Jeśli komuś dajecie to wam ubywa - trzeba jakoś je zdobywać. Ludzie! To nie wyścig. Te punkty to wielki niewypał jak i wszystkie dodatki za które się brałam Razz

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Odpowiedz do tematu